O
onka
Gość
Witaj, to dobrze, że wyszłaś obronną ręka z przeziębienia oby do wiosny i chyba wszelkiego typu grypy pójda w kąt.Witam po długiej przerwie spowodowanej powolnym wychodzeniem z okropnego przeziębienia i złym samopoczuciem ;-) Teraz to już chyba dobrze będzie i takich przerw nie będę już sobie robiła Siedzę sobie dalej na zwolnieniu i tak do końca lutego. A później, jak będzie ok, to wracam do pracy, ale już się boję. Rozleniwiłam się bardzo
Brzuch mi podobno już widać W poniedziałek byliśmy ze starszym u alergologa i babka pytała czy ma rodzeństwo, a ja na to, że w drodze ;-) A ona, że tak właśnie coś widzi
..................................
ninonka ja nic nie słyszałam, że przez pierwsze 3 miesiące trzeba ograniczyć przytulanki. Jak jest wszystko ok, to chyba nie Za ja miałam stresa właśnie później, w siódmym, ósmym miesiącu, bo mi się szyjka skracała. A najpewniej to jest tak, że u każdego jest troszkę inaczej ;-)
No właśnie ja też się dziwiłam, że 3 m-ce bez.... i też mi się wydaje że jak tam nic się nie dzieje to można.... Dzięki za odp ;-)