reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2009

Czesc dziewczyny

U mnie nadal ic nie potwierdzone, jutro na pierwsze Usg, ale stresssss...chociaz poczatkowo mialam duze obawy, teraz mam nadzieje ze wszystko sie potwierdzi. Nie chce za duzo pisac o swoich objawach itp bo jesli nie jestem.....
Ale z Alankiem przeszlam ciaze do ok 5 miesiaca praktycznie bezobjawowo, potem pojawily sie bole krzyza i zgaga :( a i cala ciaze mialam ochote na coca cole:)

reklama
Witam:-)ja dzisiaj fatalnie się czuję:baffled:podnosi mi się gorzej niż ostatnio:baffled: choć narazie jeszcze nie wymiotowałam, ale jak tak dalej pójdzie to chyba zacznę:baffled: specjalnie dziś przyjechałam, żeby szefowi powiedzieć o ciąży (nawet nieźle to przyjął - powiedział, że zatrudniając baby liczy się z taką ewentualnością:-p), ale jak się tak dalej będę czuła to chyba będę musiała pójść na to L4:baffled: mam nadzieję, że mi do później przejdzie, ale na szczeście przyjadę do domku obiadek zrobiony i ja nic nie muszę robić, więc się położę i będę odpoczywać:-) a co do smaków...ostatnio objadam się bananami z polewą czekoladową i lodami:-D hehe;-) buziaki:rofl2:

Witajcie dziewczyny po weekendzie.
U mnie tez mdłosci dają sie we znaki, ale cuż, takie "uroki" ciązy...i w końcu same chciałysmy, hihi ;-)
Mam do was pytanko odnosnie badan zlecanych przez gina. Wiem ze juz gdziez o tym bylo, ale nie moge znalezc :-/ Czy takie skierowanie od prywatnego gina uprawnia do bezpłatnych badan? A jesli nie to ile placilyscie za HBS, WR i Toxo? Bo pozostale badania typu krew, mocz to sie mniej wiecej orientuję. Dzieki za odpowiedz. Miłego dzionka :-)

cześć dziewczynki
ja na szybciutko bo u nas w domu same choroby. Ech szkoda gadać.
Ja też chora. Odezwę się niebawem jak się unormuje ten cały sajgon.
Lista wrześniówek uaktualniona:-):tak:
buziaczki

Witajcie dziewczyny po weekendzie.
U mnie tez mdłosci dają sie we znaki, ale cuż, takie "uroki" ciązy...i w końcu same chciałysmy, hihi ;-)
Mam do was pytanko odnosnie badan zlecanych przez gina. Wiem ze juz gdziez o tym bylo, ale nie moge znalezc :-/ Czy takie skierowanie od prywatnego gina uprawnia do bezpłatnych badan? A jesli nie to ile placilyscie za HBS, WR i Toxo? Bo pozostale badania typu krew, mocz to sie mniej wiecej orientuję. Dzieki za odpowiedz. Miłego dzionka :-)

pamietam ze za toxo 30 zl. tak samo jak za cytomegalie i różyczke. Toxo jest IgG i IgM to każde za 30 zł. Zależy jak lekarz Tobie zlecił

Witam:) ja nie chce narzekać ale ja nic kompletnie nie czuję, oprócz bólu piersi to nie wydaje mi się żebym była w ciąży...hehe chociaż każdy dookola mówi mi, że pięknieje na twarzy ... nie chce mi się w to wierzyć:) do tej pory przytyłam 0,5 kg ale wydaje mi się jakbym schudla z nog i z tylka a szlo mi w brzuch..nie wiem czy to możliwe..? :) już się nie mogę doczekać pierwszego usg...to będzie gdzieś w przyszłym tygodniu...denerwuje się okropnie i jeszcze do tego jestem chora, mam gorączke i ciągle kicham i kaszlę...a leczę się miodem, cytryną czosnkiem i syropem z cebuli...oby zadziałało !:)

Witam:) ja nie chce narzekać ale ja nic kompletnie nie czuję, oprócz bólu piersi to nie wydaje mi się żebym była w ciąży...hehe chociaż każdy dookola mówi mi, że pięknieje na twarzy ... nie chce mi się w to wierzyć:) do tej pory przytyłam 0,5 kg ale wydaje mi się jakbym schudla z nog i z tylka a szlo mi w brzuch..nie wiem czy to możliwe..? :) już się nie mogę doczekać pierwszego usg...to będzie gdzieś w przyszłym tygodniu...denerwuje się okropnie i jeszcze do tego jestem chora, mam gorączke i ciągle kicham i kaszlę...a leczę się miodem, cytryną czosnkiem i syropem z cebuli...oby zadziałało !:)

Zdrówka życzę! ;-). Jednak na gorączkę uważaj, ponoc można wziąć paracetamol, przynajmniej tak mi lekarz powiedział.

Coś dzisiejszy dzień w pracy dłuży mi się. Jakoś dziwnie zmęczona jestem i senna :happy:. Na dodatek szefowa przyniosła mi kawałek serniczka i ...niedobrze mi po nim :baffled:.

U mnie sytuacja z mdłościami lekko uległa normalizacji. Za to dopada mnie wieczorem zimno. I długo długo telepie. Jednak nie jest tak dobrze. Żołądek ciągle odmawia mi posłuszeństwa,ciągle boli. Migreny z rana nie dają mi żyć. Do życia nadaje się dopiero po 12. A co do smaków... nadal mam wstręt na jedzenie. Zjadam około 2 posiłków dziennie, z czego 2 wylatują. Bilans O.

Chorym życzę zdrówka....

reklama
U mnie sytuacja z mdłościami lekko uległa normalizacji. Za to dopada mnie wieczorem zimno. I długo długo telepie. Jednak nie jest tak dobrze. Żołądek ciągle odmawia mi posłuszeństwa,ciągle boli. Migreny z rana nie dają mi żyć. Do życia nadaje się dopiero po 12. A co do smaków... nadal mam wstręt na jedzenie. Zjadam około 2 posiłków dziennie, z czego 2 wylatują. Bilans O.

Chorym życzę zdrówka....

Oj..to nie zazdroszcze ...Jakie to jest wszystko dziwne. Jedne nie borykają się z żadnymi dolegliwościami a inne mają nad to :crazy:.
Mam jednak nadzieję, że ci sie to trochę ustabiluzuje. Ja nie wiem jakbym funkconowała, jakbym tak miała...masakra.:no:

Do góry