reklama
O
onka
Gość
Dziewczyny,
Od kilku dni zauważyłam że śluz zaczyna się u mnie robić lekko żółtawy ( na wkładce).
Też tak macie?
Ja ostatnio też przez jaeś 4-5 dni miałam taki śluz.
Ale wg mnie to chyba normalne.
A mnie się takim śluzem zapowiedziała infekcja, ale ja już jedną miałam, wiec może to było niedoleczone......
coś chyba się mnie już tyle rzeczy czepiło, że aż strach jak dalej
W razie jak by co można podmywać sie tantum rosa, ja jak widzę jakiś "niepokojący" objaw to zawsze stosuję, no i Lactacyd, mysle, ze to jednak normalny śluz jak nie ma żadnych objawów.
coś chyba się mnie już tyle rzeczy czepiło, że aż strach jak dalej
W razie jak by co można podmywać sie tantum rosa, ja jak widzę jakiś "niepokojący" objaw to zawsze stosuję, no i Lactacyd, mysle, ze to jednak normalny śluz jak nie ma żadnych objawów.
Dziewczyny szukam w necie, ale znaleźć nie mogę.
POMÓŻCIE!
???????????????????????????????????????????????
Chodzi o to, że aktualnie jestem osobą bezrobotną, i mam szanse podjęcia pracy noi gdybym podjęła teraz prace na okres próbny 1 m-c lub odrazu na 3 m-ce to czy jak w trakcie tej pracy poszła bym na zwolnienie L4 a jestem w 7tc to czy wtedy pracodawca musiałby przedłużyć mi umowe do czasu np porodu??? Załóżmy, że poszła bym na to zwolnienie po 3 m-cu ciąży a była bym jak narazie na okresie próbnym (bo słyszałam że dop. powyżej 3 m-ca ciąży jest tzw ochronka).
????????????????????????????????????????????????
Ninonka, (moim zdaniem) jeżeli podpiszesz umowę która skończy się w momencie kiedy będziesz już powyżej 3 miesiąca ciąży, Twoja umowa zostanie automatycznie przedłużona, nawet jeżeli będziesz w trakcie tej umowy na zwolnieniu.
poczytaj tutaj było podobne pytanie
Umowa na czas określony – zwolnienie lekarskie z powodu ciąży - Pytania - Serwis prawo-pracy.pl
Dzięki Dziewczyny za info o śluzie
O
onka
Gość
Ninonka, (moim zdaniem) jeżeli podpiszesz umowę która skończy się w momencie kiedy będziesz już powyżej 3 miesiąca ciąży, Twoja umowa zostanie automatycznie przedłużona, nawet jeżeli będziesz w trakcie tej umowy na zwolnieniu.
poczytaj tutaj było podobne pytanie
Umowa na czas określony – zwolnienie lekarskie z powodu ciąży - Pytania - Serwis prawo-pracy.pl
Dzięki kochana już się biore za czytanie.
Moltizerka
Mamusią być
czesc dziewczynki ja 10 lutego ide do lekarza i mam nadzieję że wszystko z dzidzią będzie dobrze po tych moich plamieniach biorę luteinę i czekam z niecierpliwością-mam nadzieję że założy mi już kartę bo jestem w 7tygodniu i 2dni.
Kochana my obie jestesmy dokladnie w tym samym tygodniu i dniu i na tes sam dzien porod ale czad
czarownica
Fanka BB :)
Dopisuje sie do wrzesniowek 2009
termin mam na 9.09
Pozdrawiam
termin mam na 9.09
Pozdrawiam
Kochana my obie jestesmy dokladnie w tym samym tygodniu i dniu i na tes sam dzien porod ale czad
fajniebędziemy zdawać sobie relacje z usg jak jesteśmy w tym samym terminie10lutego idę na usg to napiszę czy jest wszysko wporządku i jak się maleństwo rozwjia,mam nadzieję że po tym krwawieniu będzie ok
Ostatnia edycja:
Alex91
wrześniowa mama 2009
czarownica : Witaj!
Co dzisiaj tak cichutko tutaj? Wszystkie mamy pewnie jeszcze śpią bo to sobota.
Ja już wstałam (o dziwo wyspałam się) i zdążyłam zakupy zrobić. Może popołudniu gdzieś się przejdę. Chłopak w pracy, a ja postanowiłam sobie, że weekendy będę przeznaczać na "odchamianie" ;-) Ostatnio byłam w muzeum na zamku warszawskim, a dziś może do kina... No nic, miłego dnia wrześnióweczki będę wieczorkiem.
Co dzisiaj tak cichutko tutaj? Wszystkie mamy pewnie jeszcze śpią bo to sobota.
Ja już wstałam (o dziwo wyspałam się) i zdążyłam zakupy zrobić. Może popołudniu gdzieś się przejdę. Chłopak w pracy, a ja postanowiłam sobie, że weekendy będę przeznaczać na "odchamianie" ;-) Ostatnio byłam w muzeum na zamku warszawskim, a dziś może do kina... No nic, miłego dnia wrześnióweczki będę wieczorkiem.
reklama