reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

A ja znowu tylko na chwilkę... Byłam przed chwilą u gina, pokazałam mu wynik z tego wczorajszego USG (dla przypomnienia: 3 tygodnie różnicy między terminem OM a USG),no i powiedział,że prawdopodobnie wszystko ok,ale on by mnie jednak położył na patologię ciąży na kilka dni,żeby poobserwować czy aby na pewno wszystko ok:baffled:. Wcale a wcale mi to NIE PASUJE, no ale cóż...Kazał się zgłosić jutro do południa i jak będzie wszystko ok,to obiecał wypis w niedzielę.
I rozśmieszył mnie fajnym tekstem dzisiaj: "Bo widzi pani...Mężczyźni mają to do siebie,że są bardziej niedojrzali niż kobiety. Bo gdyby było na odwrót, to gatunek by wyginął.":-D:-D Święta racja...I to jeszcze z ust mężczyzny. No ale ja już się nauczyłam,że ginekologowie to ta specyficzna grupa lekarzy,w której mężczyźni mają o wiele więcej zrozumienia dla kobiet niż ci wykonujący inne zajęcia.:-p
Co poza tym...Chciałabym nadrobić wszystkie posty,ale nie dam rady:-( Widzę tylko,że się powoli zaczyna rozpakowywanie,więc trzymam mocno kciuki i ściskam was.
Wy za mnie też trzymajcie.:-) Miłego popołudnia

reklama
Dooda- gratuluję w takim razie Syneczka:-) No a co najważniejsze, że wszystko jest w porządku z Dzidziusiem:-D

Karotka- mam nadzieję, że i u Ciebie okaże się wszystko w porządku. Trzymam kciuki! Może to dobrze, że porobi Ci lekarz wszystkie badania-będziesz napewno spokojniejsza. Fakt, że leżenia w szpitalu nie należy na rzeczy ciekawych i fajnych..ale liczy się Dzidzia:-) Powodzenia!

syla... ja nie chcę tu nic wypominać, ale wpychasz się do kolejki!!! napierw eli, później ja i ptaszyna, a później Ty, ładnie to tak wyprzedzać koleżanki??;-):-D:-D:-D:-D
krzyżowe bóle są okropne...i niestety też mogą minąć jeszcze :dry: oby Ci się rozwinęło i żebyś zdążyła te 90 km przejechać :tak:

I znowu nie było mnie chwile i takie newsy...Syla TRZYMAM KCIUKI i gratuluje czopa. Jestesmy z Tobą...
a wracajac do tematu tej koszuli to ja zapomniałam, że tez chce w wodzie rodzic he he he więc po jakiego grzyba mi koszula?? ;)

Jestem żyje doszlam ;-) nic nie wychodzilam ...:dry: Wkurzaja mnie ludzie !! wy piszecie ze was pytaja czy urodzilyscie a mi na odwrot ... kazdy mowi ... " e to pierwsza ciaza to jeszcze pochodzisz ..." :angry:

reklama
Do góry