reklama
a ja wybrałam się do sklepu kilka minut od domu i wracając przeglądałam rachunek i oczywiście nie zauważyłam krawężnika - runęłam jak długa, kolana mam zdrapane , łokieć to samo , zakupy zbierali ludzie, mówię wam te ciężarówki to mają ciężko. Mam nadzieję ,że z małym wszystko ok. w każdym razie rusza się a ja czekam co z tego wyniknie
o kurcze henrietta aż mnie ciarki przeszły uważaj na siebie ... zresztą wszystkie uważajmy.... biedne życie ciężarówek
naftalanek trzymam kciuki...oby szybko i bezboleśnie
ja czuje się jakoś dziwnie zresztą codziennie inaczej ... mam już dośc
a tak czytam o tych piętaszkowych sprawach to stopy codziennie tez mam jak bambo:-) bo w skarpetach za gorąco a kapcie zostawiam na każdym zakręcie... więc codziennie wieczorem szorowanko... na szczęście mam taką tareczkę na długiej rączce wiec radze sobie sama
mnie też wkurzają takie komentarze a co ty jeszcze w ciąży ... ile ty bedziesz chodzic dodatkowo pytania : a bedziesz karmic? do pracy kiedy wracasz? a dziecko z kim zostanie? bla bla bla a i codzienne pytanie teściowe: to na kiedy ty masz ten termin!!!! ZA ROK ... Może DWA
Boszeeeee czy ja musze tego wysłuchiwac... litości
vanilla_sky
Fanka BB :)
anek te klocia to skracanie szyjki...
eli88
to moja szyjka bardzo długa musiala byc bo odczuwam kłócia od 5 miesiaca i nadal KUWA MAC NIE RODZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
anek29 i dlatego nie dzwonie nigdzie a na n-k i gg mam opis ze nadal nie urodzilam... wkurzajace te pytania,,, najlepsze jest to ze w moim przypadku dziwic moga sie dopiero od jutra... ake niektore z was maja przeciez jeszcze miesiac!!!
anek29 i dlatego nie dzwonie nigdzie a na n-k i gg mam opis ze nadal nie urodzilam... wkurzajace te pytania,,, najlepsze jest to ze w moim przypadku dziwic moga sie dopiero od jutra... ake niektore z was maja przeciez jeszcze miesiac!!!
Ostatnia edycja:
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
A u mnie jakos wyjątkowo spokojnie z tymi pytaniami.
Ale może to dlatego, ze szkoci jacyś tacy inni w tych sprawach są. I dobrze...
I jakis ciężki mam wieczór dzisiaj. raptownie zrobiłam sie zmeczona i obolała. Uffff
Ale może to dlatego, ze szkoci jacyś tacy inni w tych sprawach są. I dobrze...
I jakis ciężki mam wieczór dzisiaj. raptownie zrobiłam sie zmeczona i obolała. Uffff
reklama
filantropek76
eli prosze cie ja jeszcze nie chce rodzic dopiero7 a co wejde i ciebie poczytam to atak smiechu