reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

henrietta
hah, przypuszczam ze mialabym tak samo, tyle ze u mnie jak narazie nic sie nie dzieje...nic nie boli, czasem tylko cos zakluje a tak to nic... ale mnie sie tam jednak chyba nie spieszy :-D:-D:-D

reklama
Mycie podłogi, mycie okien...kochane to już dobry sex jest lepszy :-D:-D:-D
Henrietta a z tą radoscia to prawda?? Bo jeśłi tak to mój jedyny objaw zbliżającego sie porodu. Od kilku dobrych dni jestem mega szczęśliwa i radośc mnie rozpiera;-);-)

Ja zmykam ;-)
Milej nocy dla wszystkich i milego serduszkowania :-D:-D:-D bo widze,ze tu sie niezle zapowiada na dzis haha :rofl2:

No wlasnie ten seks ... a ja nie wiem czy juz moge bo gdzies od 4 msc mialam zabronione przez lozysko :baffled: wiecie jaka wyposzczona jestem :angry::-D a ponoc to dobry przyspieszacz :tak:

A mi znow mleczko cieknie a raczej ta siara :tak: a moj maz tylko chodzi i gada ze nie moze sie doczekac az sprobuje :-D teraz to trzeba bedzie uwazac zeby scian nie popryskac :-D

U nas w szpitalu jak wychodziłam z JUlką to położna nawet nie przyszła zobaczyć w co ja dzieciątko ubrałam więc teraz pewnie będzie podobnie

a zabieracie bejbiki w foteliku samochodowym- nosidełku czy w gondoli z wózka?????

jak ja wychodziłam z Kacprem ze szpitala, to w jednym pomieszczeniu połozna ubierała dzieciatko i dawała gotowe do wyjścia i bez fotelika samochodowego nie było szans na wyjście :tak: a w drugim pomieszczeniu ja sie przebierałam w wyjściowe ciuszki :tak:

a teraz wsumie muszę sie zorientowac jak to wyglada :tak: inny szpital więc i pewnie inne obyczaje :tak: ale na liście ze szpitala napisane fotelik, więc pewnikiem gondola czy nosidło od wózka nie wchodzą w grę :szok:

to Oli rodzimy razem, zawsze to raźniej :tak::-D:tak:

hej-bylam w szpitalu dzis na zwiedzaniu porodowki
bylo cicho i spokojnie-pokoje spore, basenik tez wygladal przyzwoicie- tylko mnie maz wozil na wozku zeby nadazyc nad reszta wycieczki- tak mnie boli krzyz;( czulam sie dziwnie na tym wozku-wszyscy sie gapili ...

reklama
U mnie zapowiada sie bezsenna noc:( niestety ale to nie tylko z tych dziadowskich bóli ale też z wrażenia. Własnie znajoma dała mi znać że o 20 urodziła córeczkę a mamy taką samą datę porodu:) a mój po tylu miesiącach walki siedzi w zaparte. Jutro wizyta u dr więc może dowiem się czegoś więcej no i może ściagnie krążek to wszystko przyspieszy.
Spokojnej nocki dla wszystkich życzę:) no i miłego serduszkowania:)

Do góry