reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Mycie podłogi, mycie okien...kochane to już dobry sex jest lepszy
Henrietta a z tą radoscia to prawda?? Bo jeśłi tak to mój jedyny objaw zbliżającego sie porodu. Od kilku dobrych dni jestem mega szczęśliwa i radośc mnie rozpiera;-);-)
Henrietta a z tą radoscia to prawda?? Bo jeśłi tak to mój jedyny objaw zbliżającego sie porodu. Od kilku dobrych dni jestem mega szczęśliwa i radośc mnie rozpiera;-);-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
U nas w szpitalu jak wychodziłam z JUlką to położna nawet nie przyszła zobaczyć w co ja dzieciątko ubrałam więc teraz pewnie będzie podobnie
a zabieracie bejbiki w foteliku samochodowym- nosidełku czy w gondoli z wózka?????
jak ja wychodziłam z Kacprem ze szpitala, to w jednym pomieszczeniu połozna ubierała dzieciatko i dawała gotowe do wyjścia i bez fotelika samochodowego nie było szans na wyjście a w drugim pomieszczeniu ja sie przebierałam w wyjściowe ciuszki
a teraz wsumie muszę sie zorientowac jak to wyglada inny szpital więc i pewnie inne obyczaje ale na liście ze szpitala napisane fotelik, więc pewnikiem gondola czy nosidło od wózka nie wchodzą w grę
to Oli rodzimy razem, zawsze to raźniej
olinka2009
Fanka BB :)
hej-bylam w szpitalu dzis na zwiedzaniu porodowki
bylo cicho i spokojnie-pokoje spore, basenik tez wygladal przyzwoicie- tylko mnie maz wozil na wozku zeby nadazyc nad reszta wycieczki- tak mnie boli krzyz;( czulam sie dziwnie na tym wozku-wszyscy sie gapili ...
bylo cicho i spokojnie-pokoje spore, basenik tez wygladal przyzwoicie- tylko mnie maz wozil na wozku zeby nadazyc nad reszta wycieczki- tak mnie boli krzyz;( czulam sie dziwnie na tym wozku-wszyscy sie gapili ...
reklama
naftanalek
Fanka BB :)
U mnie zapowiada sie bezsenna noc niestety ale to nie tylko z tych dziadowskich bóli ale też z wrażenia. Własnie znajoma dała mi znać że o 20 urodziła córeczkę a mamy taką samą datę porodu a mój po tylu miesiącach walki siedzi w zaparte. Jutro wizyta u dr więc może dowiem się czegoś więcej no i może ściagnie krążek to wszystko przyspieszy.
Spokojnej nocki dla wszystkich życzę no i miłego serduszkowania
Spokojnej nocki dla wszystkich życzę no i miłego serduszkowania