reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

henrietta
hah, przypuszczam ze mialabym tak samo, tyle ze u mnie jak narazie nic sie nie dzieje...nic nie boli, czasem tylko cos zakluje a tak to nic... ale mnie sie tam jednak chyba nie spieszy :-D:-D:-D

reklama
Mycie podłogi, mycie okien...kochane to już dobry sex jest lepszy :-D:-D:-D
Henrietta a z tą radoscia to prawda?? Bo jeśłi tak to mój jedyny objaw zbliżającego sie porodu. Od kilku dobrych dni jestem mega szczęśliwa i radośc mnie rozpiera;-);-)

Ja zmykam ;-)
Milej nocy dla wszystkich i milego serduszkowania :-D:-D:-D bo widze,ze tu sie niezle zapowiada na dzis haha :rofl2:

No wlasnie ten seks ... a ja nie wiem czy juz moge bo gdzies od 4 msc mialam zabronione przez lozysko :baffled: wiecie jaka wyposzczona jestem :angry::-D a ponoc to dobry przyspieszacz :tak:

A mi znow mleczko cieknie a raczej ta siara :tak: a moj maz tylko chodzi i gada ze nie moze sie doczekac az sprobuje :-D teraz to trzeba bedzie uwazac zeby scian nie popryskac :-D

U nas w szpitalu jak wychodziłam z JUlką to położna nawet nie przyszła zobaczyć w co ja dzieciątko ubrałam więc teraz pewnie będzie podobnie

a zabieracie bejbiki w foteliku samochodowym- nosidełku czy w gondoli z wózka?????

jak ja wychodziłam z Kacprem ze szpitala, to w jednym pomieszczeniu połozna ubierała dzieciatko i dawała gotowe do wyjścia i bez fotelika samochodowego nie było szans na wyjście :tak: a w drugim pomieszczeniu ja sie przebierałam w wyjściowe ciuszki :tak:

a teraz wsumie muszę sie zorientowac jak to wyglada :tak: inny szpital więc i pewnie inne obyczaje :tak: ale na liście ze szpitala napisane fotelik, więc pewnikiem gondola czy nosidło od wózka nie wchodzą w grę :szok:

to Oli rodzimy razem, zawsze to raźniej :tak::-D:tak:

hej-bylam w szpitalu dzis na zwiedzaniu porodowki
bylo cicho i spokojnie-pokoje spore, basenik tez wygladal przyzwoicie- tylko mnie maz wozil na wozku zeby nadazyc nad reszta wycieczki- tak mnie boli krzyz;( czulam sie dziwnie na tym wozku-wszyscy sie gapili ...

reklama
U mnie zapowiada sie bezsenna noc:( niestety ale to nie tylko z tych dziadowskich bóli ale też z wrażenia. Własnie znajoma dała mi znać że o 20 urodziła córeczkę a mamy taką samą datę porodu:) a mój po tylu miesiącach walki siedzi w zaparte. Jutro wizyta u dr więc może dowiem się czegoś więcej no i może ściagnie krążek to wszystko przyspieszy.
Spokojnej nocki dla wszystkich życzę:) no i miłego serduszkowania:)

Do góry