elaine nie placz kochanatakie jest niestety okrutne zycie, sama mialam ojca alkoholika, ktory skopsal mi cale dziecinstwo i mamusi zycieteraz zaczynasz nowe wlasne zycie, ty dzidzius i tatus dzidziusia:-)teraz wy tworzycie rodzinke, a mama hmmm to smutne:-(przykro mi ...zjedz cos slodkiego na poprawe hulorku-przytulaski;-)
reklama
nemesis666
Fanka BB :)
tak liiiviiia to ja o tym pisałam ale nie udało mi się ani razu. próbowałam o każdej godzinie kiedy losują i to punktualnie albo z minutowa róznicą w jedna i druga strone liczac sie z tym, że maja inaczej zegarek nastawiony niż ja. ale niestety dziwnym trafem zawsze zestawy już były rozlosowane.
tak liiiviiia to ja o tym pisałam ale nie udało mi się ani razu. próbowałam o każdej godzinie kiedy losują i to punktualnie albo z minutowa róznicą w jedna i druga strone liczac sie z tym, że maja inaczej zegarek nastawiony niż ja. ale niestety dziwnym trafem zawsze zestawy już były rozlosowane.
No ja wlasnie to samo wiec mysle ze to jakas sciema ... czasem robilam jak tylko ktoras z tych 4 godzinek wskoczyla a czasem 2 min odczekalam i nic ... nie wiadomo wlasnie jak oni maja zegarki bo zamowisz u siebie punktualnie a u nich jest za minute i juz cie podciagna do poprzedniej godz
nemesis666
dokładnie liiiviiia dlatego już nie posyłam bo strata czasu. ja nie wiem czy oni w ogóle to posyłają może to jakiś pic na wodę, i dostają za każde zgłoszenie kasę tak naprawdę a próbek nie wysyłają albo wysyłają znajomym
Elaine-przykre bardzo:-(oby się to kiedyś zmieniło...Myśl o dzidzi i mężu to da Ci siłę
oli-my powinnyśmy się założyć o termin bo mamy identyczny z om i z pierwszego usg też mi wyszło 18-19 -niby dał mi lekarz czas do końca miesiąca bez czopka -ale już w to powoli przestałam wierzyć...Może nawet do połowy września dotrwam...narazie konkretnych objawów nie mam,wkurza mnie siedzenie w domu ale chodzenie powoduje skurcze i jakoś dziwnie się czuję...zobaczymy
nemesis-właśnie gadałam z przyjaciólką ,jej szwagierka chodziła miesiąc bez czopa przy pierwszym dziecku-ale znak dobry tak czy inaczej-gratuluję:-)
Mam gondolkę i fotelik dla małej ,ale wolę w foteliku ją zabrać ze szpitala -w zależności od pogody -albo body ,pajac i coś cieplejszego na górę plus kocyk na nogi albo kombinezonik polarowy.
oli-my powinnyśmy się założyć o termin bo mamy identyczny z om i z pierwszego usg też mi wyszło 18-19 -niby dał mi lekarz czas do końca miesiąca bez czopka -ale już w to powoli przestałam wierzyć...Może nawet do połowy września dotrwam...narazie konkretnych objawów nie mam,wkurza mnie siedzenie w domu ale chodzenie powoduje skurcze i jakoś dziwnie się czuję...zobaczymy
nemesis-właśnie gadałam z przyjaciólką ,jej szwagierka chodziła miesiąc bez czopa przy pierwszym dziecku-ale znak dobry tak czy inaczej-gratuluję:-)
Mam gondolkę i fotelik dla małej ,ale wolę w foteliku ją zabrać ze szpitala -w zależności od pogody -albo body ,pajac i coś cieplejszego na górę plus kocyk na nogi albo kombinezonik polarowy.
DOODA
wrześniowa mama :)
Witam! Ja juz po wizycie.Szyjka skrócona,rozwarcie na palec,głowka sie już wstawia:-)Gin powiedział,ze po 10-tym powinnam urodzić:-),fajnie by było,bo nie chciałabym do terminu czekać.W czwartek mam usg,więc zobaczymy ile mały waży:-).Aaaa i za tydzień odstawiam fenoterol.Miłego wieczorku!
nemesis666
Olgha a jak Ty się czujesz? jakieś konkretne objawy rozpakowywania? ja z pierwszym bez czopu leżałam 2 tygodnie ale dlatego, że mi lekarze podtrzymanie robili a jak mi odszedł to od razu akcja się zaczęła.
reklama
oli-na chodzie....Dobre!Od 9 dni tylko 2 razy wyszłam z domu-raz pobrać krew i o mało nie zemdlałam i wczoraj na badania ale do auta i z powrotem i już miałam mega skurcze...Psychicznie jestem tym wykończona bo z natury lubię się dużo ruszać a tu takie uwięzienieA w poprzednich ciażach do końca łaziłam,podnosiłam 2 letnią Laurę ,spacerki itd i w 42 rodziłam...Obstawiam optymistyczną wersję do końca sierpnia i pesymistyczną w terminie;p Mam nadzieję że będę pierwsza....
Zmykam grzybki wyczyścić bo M znalazł całą torbę i jutro będzie niezła wyżerka;-)
Zmykam grzybki wyczyścić bo M znalazł całą torbę i jutro będzie niezła wyżerka;-)