reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
gabis
Fanka BB :)
No to troche pozniej, bo ja 13 grudnia ;-) wiec dzieli nas tydzien, ale ja sie zasugerowalam tym, ze wczoraj pisalas ze jestes w 7 tyg i 2 dniuGabis 22 grudnia 2008r.;-) a Ty?
Sowinka
Sowinka
E
Elunia1609
Gość
a ja zaczynam durna znów się martwić ... byłam już 3 razy u ginekologa i 3 razy miałam USG robione :-( niby dobrze że sprawdza ale co za dużo to też nie zdrowo.. wczoraj to tylko serce sprawdził nawet nie mierzył bo widział że się martwię kolejnym usg ( sam powiedział że za dużo to też źle ) . Dziewczyny czy ja wariuje ??
Od którego tygodnia robi się już USG przez brzuch a nie dopochwowe ??
Od którego tygodnia robi się już USG przez brzuch a nie dopochwowe ??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
no to czekamy na USG:-)
taaaaaaa jakbym siebie słyszała. Ja jestem zadowolona po USG przez tydzień a potem już jakieś licho mi podszeptuje różne rzeczy i wiecie co najlepiej to chcialabym mieć USG w domkua ja zaczynam durna znów się martwić ... byłam już 3 razy u ginekologa i 3 razy miałam USG robione :-( niby dobrze że sprawdza ale co za dużo to też nie zdrowo.. wczoraj to tylko serce sprawdził nawet nie mierzył bo widział że się martwię kolejnym usg ( sam powiedział że za dużo to też źle ) . Dziewczyny czy ja wariuje ??
ja mam USG w piątek i też się nie mogę doczekać. W dodatku chora jestem prawie od 2 tygodni i się martwię że fasolce coś zaszkodziło:---(
a ilość USG nie wpływa negatywnie na płód w żadnym wypadku.
hej hej, nic sie nie zamartwiaj, ja byłam wczoraj u gina i powiedzialam, ze chce USG bo mnei brzuch bolał i sie boje a on mi zrobil tylko poto, zebym zobaczyla serduszko i sie nei martwila. Powiedzial tez, ze to nei szkodzi. To bylo moje drugie USG, nastepne zrobie w 12 tygodniu, to bedzie to genetyczne.a ja zaczynam durna znów się martwić ... byłam już 3 razy u ginekologa i 3 razy miałam USG robione :-( niby dobrze że sprawdza ale co za dużo to też nie zdrowo.. wczoraj to tylko serce sprawdził nawet nie mierzył bo widział że się martwię kolejnym usg ( sam powiedział że za dużo to też źle ) . Dziewczyny czy ja wariuje ??
Pozdrawiam:-)
reklama
kobietki wlaśnie jak jest z tym usg genetycznym.w którym miesiącu powinno być zrobione i czy robi je ten sam ginekolog czy może trzeba iść do jakiegoś specjalissty kóry robi tylko usg genetyczne.napiszcie bo różne mnie doszły słuchy.hej hej, nic sie nie zamartwiaj, ja byłam wczoraj u gina i powiedzialam, ze chce usg bo mnei brzuch bolał i sie boje a on mi zrobil tylko poto, zebym zobaczyla serduszko i sie nei martwila. Powiedzial tez, ze to nei szkodzi. To bylo moje drugie usg, nastepne zrobie w 12 tygodniu, to bedzie to genetyczne.
Pozdrawiam:-)
A i w którym miesiącu lekarz robi usg przez brzuch a nie dopochwowo??