reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Wiesz co Gabis, ale ja chyba to źle liczyłam:p:-p Minęło juz 6 tygodni i dziś jest 3 dzień 7 tygodnia i dlatego ja liczę, że juz jest 7 tydzień, bo tak to się chyba przyjmuje, ale w sumie to nie wiem:p:-p za 3h ma USG to mam nadzieję, że dowiem się jakiś konkretów:D:-D

Sówka tak, tak dobrze liczysz :-) ja widocznie zle cie zrozumialam, ale juz wszystko jasne ;-) Czekamy na wiesci po wizycie.

Hehe małe zamieszanie się wkradło, ale to nic:-pważne, że już wszystko jasne:-Dteraz to już tylko odmierzam minuty kiedy wyjde z pracy i pojade na to USG:-)wieczorkiem postaram się wrzucić fotkę:happy:buziaki;-)

a ja zaczynam durna znów się martwić ... byłam już 3 razy u ginekologa i 3 razy miałam USG robione :-( niby dobrze że sprawdza ale co za dużo to też nie zdrowo.. wczoraj to tylko serce sprawdził nawet nie mierzył bo widział że się martwię kolejnym usg ( sam powiedział że za dużo to też źle ) . Dziewczyny czy ja wariuje ??

Od którego tygodnia robi się już USG przez brzuch a nie dopochwowe ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hehe małe zamieszanie się wkradło, ale to nic:-pważne, że już wszystko jasne:-Dteraz to już tylko odmierzam minuty kiedy wyjde z pracy i pojade na to USG:-)wieczorkiem postaram się wrzucić fotkę:happy:buziaki;-)

no to czekamy na USG:-)

a ja zaczynam durna znów się martwić ... byłam już 3 razy u ginekologa i 3 razy miałam USG robione :-( niby dobrze że sprawdza ale co za dużo to też nie zdrowo.. wczoraj to tylko serce sprawdził nawet nie mierzył bo widział że się martwię kolejnym usg ( sam powiedział że za dużo to też źle ) . Dziewczyny czy ja wariuje ??
taaaaaaa jakbym siebie słyszała. Ja jestem zadowolona po USG przez tydzień a potem już jakieś licho mi podszeptuje różne rzeczy i wiecie co najlepiej to chcialabym mieć USG w domku:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:
ja mam USG w piątek i też się nie mogę doczekać. W dodatku chora jestem prawie od 2 tygodni i się martwię że fasolce coś zaszkodziło:-:)-:)-(
a ilość USG nie wpływa negatywnie na płód w żadnym wypadku.:tak::tak::tak:

hej hej, nic sie nie zamartwiaj, ja byłam wczoraj u gina i powiedzialam, ze chce USG bo mnei brzuch bolał i sie boje a on mi zrobil tylko poto, zebym zobaczyla serduszko i sie nei martwila. Powiedzial tez, ze to nei szkodzi. To bylo moje drugie USG, nastepne zrobie w 12 tygodniu, to bedzie to genetyczne.
Pozdrawiam:-)

reklama
hej hej, nic sie nie zamartwiaj, ja byłam wczoraj u gina i powiedzialam, ze chce usg bo mnei brzuch bolał i sie boje a on mi zrobil tylko poto, zebym zobaczyla serduszko i sie nei martwila. Powiedzial tez, ze to nei szkodzi. To bylo moje drugie usg, nastepne zrobie w 12 tygodniu, to bedzie to genetyczne.
Pozdrawiam:-)
kobietki wlaśnie jak jest z tym usg genetycznym.w którym miesiącu powinno być zrobione i czy robi je ten sam ginekolog czy może trzeba iść do jakiegoś specjalissty kóry robi tylko usg genetyczne.napiszcie bo różne mnie doszły słuchy.
A i w którym miesiącu lekarz robi usg przez brzuch a nie dopochwowo??

Do góry