kasiulka100
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny! Dawno nic nie pisałam, ale jestem na bieżąco z czytaniem. Ja dzisiaj byłam na USG. Widziałam moją fasolkę razem z moim M. Był zachwycony kiedy go pani doktor zawołała. Widać już było bijące serduszko i w ogóle ginka mówi że wszystko jest ok. A duphaston mam brać profilaktycznie, bo jednego aniołka już straciłam, a druga ciąża też była zagrożona. Od razu mi jakoś lżej na sercu.
Reniferku: Zobaczysz będzie dobrze!!! Musi być!!!
Ninonka: Na mdłości śniadanko do łóżka i baaaardzo powolne wstawanie!!!
Kroptusia: Ja też mam brzucho, ale twój jest imponujący!Ja jakoś tak cała się rozrastam! Już mam 3 kg do przodu, a niestety do chudzielców nie należę, ale co będzie dalej??? Już się boję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem co to będzie! Pocieszam się tylko że to od tego, że jestem już na L-4 i po prostu nic nie robię!!
Reniferku: Zobaczysz będzie dobrze!!! Musi być!!!
Ninonka: Na mdłości śniadanko do łóżka i baaaardzo powolne wstawanie!!!
Kroptusia: Ja też mam brzucho, ale twój jest imponujący!Ja jakoś tak cała się rozrastam! Już mam 3 kg do przodu, a niestety do chudzielców nie należę, ale co będzie dalej??? Już się boję, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem co to będzie! Pocieszam się tylko że to od tego, że jestem już na L-4 i po prostu nic nie robię!!