reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
liiiviiiia haha przed pierwszym porodem myslalam :
"poboli poboli i przestanie... w koncu wszystkie daja rade"
przed drugim mysle :
"BEDZIE CHOLERNIE BOLALO AAAA NIE OSZUKUJMY SIE!"

No i nie spieszy mi sie...:baffled:
zanka dziex za te 16 dni.. jakos 40 tez jest calkiem wporzo..:rofl2:

Hej Czołem Dziś mi doskwiera bezsenność, czego rezultatem jest wysprzątana kuchnia:happy: Położyłam się o 22 i teraz mam... Posiedzę trochę na necie, wypiję herbatkę za godzinę M. wstaje to go pogonie po świeże bułeczki;-)W tym tygodniu w czwartek mam wizytę u gina i tak sobie myślę, że już mogę wrócić z kliniki rozdwojona, bo puchnę na potęgę - i będzie to w sumie końcówka 38 tygodnia- więc wszystko możliwe. Pozdrawiam Życzę Miłego Dnia bez żadnych dolegliwości stanu błogosławionego;-)

Witam :-) mi to już się strasznie dłuży, najchętniej już bym urodziła małego ... ale z drugiej strony bardzo boję się bólu porodowego ... no i dylemat gotowy

liiiviiiia haha przed pierwszym porodem myslalam :
"poboli poboli i przestanie... w koncu wszystkie daja rade"
przed drugim mysle :
"BEDZIE CHOLERNIE BOLALO AAAA NIE OSZUKUJMY SIE!"

No i nie spieszy mi sie...:baffled:
zanka dziex za te 16 dni.. jakos 40 tez jest calkiem wporzo..:rofl2:

Princi nie strasz lasek- mnie wcale tak strasznie nie bolało, było o niebo lepiej niż przy bólach miesiączkowych, bardzo dobrze wspominam mój poród i mam nadzieję na taki sam tym razem. Także dziewczyny nie zawsze musi być bardzo źle, tym bardziej ,że na końcu czeka nas nagroda i tylko o tym myślcie podczas bólu a będzie dobrze

witam z rana:-) dziś nawet dobrze się spało tylko strasznie byłam niespokojna:confused: zresztą co noc mi się śni że rodzę.... to końcówka więc pewnie dlatego ;-)
mogę się dołaczyc do cierpiących na bóle pachwin:baffled: teraz to wyraźnie czuc że coś się w organiźmie dzieje... wczoraj strasznie bolał mnie brzuch jakbym miała @:baffled:

Dzis już po śniadanku:tak: mieszkanko ogarnięte bo niedzielnym lenistwie, pranie włączone, a drugie czeka na poukładanie i prasowanie.... dziś mam zamiar poukładac ubranka małego i spakowac torbe bo po ostatniej akcji wszystko tam wrzucałam w pośpiechu:sorry2:

Miłego rozpoczęcia kolejnego tygodnia:-) który to zbliża nas do porodu:tak:

Witam porannie
U nas słoneczko świeci-ciekawe jak długo, ale od razu humor się poprawia. Będę mogła polenić się z książką na leżaczku.
Noc średnio przespana, ale może być.
Henrietta- to niezłe musiałaś mieć te bóle miesiączkowe. Mnie tylko na kilka dni przed pobolewał kręgosłup i wiedziałam, że dostanę, ale nic poza tym. Nigdy żadnych leków p/bólowych.Wolę więc moje "bóle miesiączkowe" niż poród. ;-) . Każdy ma inny próg bólu, ale nie oszukujmy się, każdy musi przez to przejść i pocierpieć troszkę. Najważniejsze, że szybko się o wszystkim zapomina, inaczej byłyby na świecie same jedynaki.

reklama
I ja się witam...co prawda jeszcze w szlafroczku z herbatka ale zaraz śniadanko i mobilizacja do pracy...Syla normalnie mnie tutaj motywujesz z tym ogarnianiem i pracami domowymi :)
Dzisiaj od połowy nocy walczyłam z drętwieniem dłoni. Mało przyjemna dolegliwość bo jakoś się nie mogłam ułożyć wygodnie.
Henrietta, Princi no myślę, że każda z nas nie spodziewa się tego, że bedzie pięknie, bezboleśnie a my na łóżkach porodowych będziemy śliczne, pachnace i seksowne ;) ale NAGRODA jest najpiekniejsza na świecie więc DAMY RADĘ choćbysmy ryczały i wyły z bólu :szok::szok:
Fredka to teraz nie smuc sie tylko odpoczywaj i ciesz sie spokojem i ciszą. Masz 10 dni na bycie totalną egooistka i mozesz myslec tylko i wyłącznie o sobie...a to sie przez dłuzszy czas nie powtórzy więc korzystaj kochana ile wlezie :-):-):-):-)

Do góry