reklama
liiiviiiia haha przed pierwszym porodem myslalam :
"poboli poboli i przestanie... w koncu wszystkie daja rade"
przed drugim mysle :
"BEDZIE CHOLERNIE BOLALO AAAA NIE OSZUKUJMY SIE!"
No i nie spieszy mi sie...
zanka dziex za te 16 dni.. jakos 40 tez jest calkiem wporzo..
przed drugim mysle :
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Hej Czołem Dziś mi doskwiera bezsenność, czego rezultatem jest wysprzątana kuchnia Położyłam się o 22 i teraz mam... Posiedzę trochę na necie, wypiję herbatkę za godzinę M. wstaje to go pogonie po świeże bułeczki;-)W tym tygodniu w czwartek mam wizytę u gina i tak sobie myślę, że już mogę wrócić z kliniki rozdwojona, bo puchnę na potęgę - i będzie to w sumie końcówka 38 tygodnia- więc wszystko możliwe. Pozdrawiam Życzę Miłego Dnia bez żadnych dolegliwości stanu błogosławionego;-)
henrietta5
witam porannie i smutno - właśnie odwiozłam męża i córkę na obóz no i zostałam sama na 10 długich dni
henrietta5
liiiviiiia haha przed pierwszym porodem myslalam :
przed drugim mysle :
Princi nie strasz lasek- mnie wcale tak strasznie nie bolało, było o niebo lepiej niż przy bólach miesiączkowych, bardzo dobrze wspominam mój poród i mam nadzieję na taki sam tym razem. Także dziewczyny nie zawsze musi być bardzo źle, tym bardziej ,że na końcu czeka nas nagroda i tylko o tym myślcie podczas bólu a będzie dobrze
witam z rana:-) dziś nawet dobrze się spało tylko strasznie byłam niespokojna zresztą co noc mi się śni że rodzę.... to końcówka więc pewnie dlatego ;-)
mogę się dołaczyc do cierpiących na bóle pachwin teraz to wyraźnie czuc że coś się w organiźmie dzieje... wczoraj strasznie bolał mnie brzuch jakbym miała @
Dzis już po śniadanku mieszkanko ogarnięte bo niedzielnym lenistwie, pranie włączone, a drugie czeka na poukładanie i prasowanie.... dziś mam zamiar poukładac ubranka małego i spakowac torbe bo po ostatniej akcji wszystko tam wrzucałam w pośpiechu
Miłego rozpoczęcia kolejnego tygodnia:-) który to zbliża nas do porodu
mogę się dołaczyc do cierpiących na bóle pachwin teraz to wyraźnie czuc że coś się w organiźmie dzieje... wczoraj strasznie bolał mnie brzuch jakbym miała @
Dzis już po śniadanku mieszkanko ogarnięte bo niedzielnym lenistwie, pranie włączone, a drugie czeka na poukładanie i prasowanie.... dziś mam zamiar poukładac ubranka małego i spakowac torbe bo po ostatniej akcji wszystko tam wrzucałam w pośpiechu
Miłego rozpoczęcia kolejnego tygodnia:-) który to zbliża nas do porodu
drodka
Witam porannie
U nas słoneczko świeci-ciekawe jak długo, ale od razu humor się poprawia. Będę mogła polenić się z książką na leżaczku.
Noc średnio przespana, ale może być.
Henrietta- to niezłe musiałaś mieć te bóle miesiączkowe. Mnie tylko na kilka dni przed pobolewał kręgosłup i wiedziałam, że dostanę, ale nic poza tym. Nigdy żadnych leków p/bólowych.Wolę więc moje "bóle miesiączkowe" niż poród. ;-) . Każdy ma inny próg bólu, ale nie oszukujmy się, każdy musi przez to przejść i pocierpieć troszkę. Najważniejsze, że szybko się o wszystkim zapomina, inaczej byłyby na świecie same jedynaki.
U nas słoneczko świeci-ciekawe jak długo, ale od razu humor się poprawia. Będę mogła polenić się z książką na leżaczku.
Noc średnio przespana, ale może być.
Henrietta- to niezłe musiałaś mieć te bóle miesiączkowe. Mnie tylko na kilka dni przed pobolewał kręgosłup i wiedziałam, że dostanę, ale nic poza tym. Nigdy żadnych leków p/bólowych.Wolę więc moje "bóle miesiączkowe" niż poród. ;-) . Każdy ma inny próg bólu, ale nie oszukujmy się, każdy musi przez to przejść i pocierpieć troszkę. Najważniejsze, że szybko się o wszystkim zapomina, inaczej byłyby na świecie same jedynaki.
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
I ja się witam...co prawda jeszcze w szlafroczku z herbatka ale zaraz śniadanko i mobilizacja do pracy...Syla normalnie mnie tutaj motywujesz z tym ogarnianiem i pracami domowymi
Dzisiaj od połowy nocy walczyłam z drętwieniem dłoni. Mało przyjemna dolegliwość bo jakoś się nie mogłam ułożyć wygodnie.
Henrietta, Princi no myślę, że każda z nas nie spodziewa się tego, że bedzie pięknie, bezboleśnie a my na łóżkach porodowych będziemy śliczne, pachnace i seksowne ale NAGRODA jest najpiekniejsza na świecie więc DAMY RADĘ choćbysmy ryczały i wyły z bólu
Fredka to teraz nie smuc sie tylko odpoczywaj i ciesz sie spokojem i ciszą. Masz 10 dni na bycie totalną egooistka i mozesz myslec tylko i wyłącznie o sobie...a to sie przez dłuzszy czas nie powtórzy więc korzystaj kochana ile wlezie :-):-):-):-)
Dzisiaj od połowy nocy walczyłam z drętwieniem dłoni. Mało przyjemna dolegliwość bo jakoś się nie mogłam ułożyć wygodnie.
Henrietta, Princi no myślę, że każda z nas nie spodziewa się tego, że bedzie pięknie, bezboleśnie a my na łóżkach porodowych będziemy śliczne, pachnace i seksowne ale NAGRODA jest najpiekniejsza na świecie więc DAMY RADĘ choćbysmy ryczały i wyły z bólu
Fredka to teraz nie smuc sie tylko odpoczywaj i ciesz sie spokojem i ciszą. Masz 10 dni na bycie totalną egooistka i mozesz myslec tylko i wyłącznie o sobie...a to sie przez dłuzszy czas nie powtórzy więc korzystaj kochana ile wlezie :-):-):-):-)