reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

AHOJ WRZEŚNIÓWKI!!!
Normalnie tęskniłam wczoraj za Wami podczas tych naszych zakupów dzidziowych!!:tak::tak::tak:
Bereshka gratuluję i witam na swiecie kolejnego wrześniowego bobaska!!
TolaLee nie wchodż wiecej na tego You tuba...można sie na prawdę podłamać. ja chwile spojrzałam i wiem, ze juz nie chcę. Najważniejsze, że przy swoim porodzie nie będę oglądała to wszystko z calkiem innej perspektywy ;-);-)
A co do naszych zakupów to jestesmy z moim M z siebie dumni. Załatwiliśmy wszystko...kupilismy wanienke i przewijak w jednym. Lekki mozna go wszędzie postawić i ma sporo miejsca na kosmetyki, pieluszki itd...
Kupilismy tez resztę brakujacych ubranek, kocyki, dodatkowe przescieradełka i kilka małaych drobiazgów. I taki rewelacyjny leżaczek...jestem przeszcześliwa. Poniewaz na pierwsze tygodnie mamy kołyske z lóżeczkiem jeszcze poczekamy
A co najwazniejsze zdecydowalismy sie na wózek...a to była dla nas najtrudniejsza decyzja. Quinny Buzz...śniłam o nim całą noc z tego przejęcia. Teraz nawet jak Mała bedzie musiała przyjść na świat wczesniej jestesmy gotowi.
Od poniedziałku wielkie pranie, prasowanie i sprzątanie...ale sie cieszę!!
Spokojnej niedzieli dla Was kobietki!!:-D:-D:-D

reklama
oto pokoik Zalci :-)
7b4bcc45726c4bddmed.jpg

i jej śliczny rożek(becik):tak:
e89c482b7b85e349med.jpg

Violusia śliczny kącik:-) mam taki sam przewijak tylko beżowy:tak: i w tym tygodniu pewnie też przygottuje łóżeczko dla małego:-) juz sie nie moge doczekac:rofl2:

Bershka gorące gratulacje :)
to mamy drugą mamusię może teraz się to ruszy co dziewczyny?
witam w niedzielne popołudnie. ja trochę zmęczona znów niewyspana ale to już norma, więc da się przywyknąć. pod prześcieradło założyłam dzisiaj podkład taki jak w szpitalu dają (albo trzeba samemu przynieść) tak w razie jakby wody chlupnęły :)
obiadek się robi już a potem odpoczynek mały bo mnie strasznie pobolewa podbrzusze ostatnio.
Milutkiej niedzieli wszystkim życzę:tak:

Hej
ja juz tez jestem w 34tc-czyli moe sie zaczac;)!!!
Ja tez becika nie mam- mam kocyki i rozek w TKMax udalo mi sie dostac-ale nie wiem czy zda egzamin
ja filmow nie ogladam o porodzie!i tak mam stracha-najbardziej ze zaczniesie zaraz moj porod....a chcialabym w terminie-czyli jeszcze 5-6 tygodni....
milego dnia

Makta- myślę, ja też nie mogłam becika znaleźć. W TK- Max widziałam z materiału, bawełniany, ale to tylko taki do zawinięcia szczelnie noworodka. Mam z Pl., kupili niebiesko żółty :-) , w sumie to kolor bez znaczenia.
Na razie nie rozkładamy łóżeczka, M rozłoży i przygotuje wszystko jak będę w szpitalu.Była już próba generalna składania, wieszania zasłonek itd. Wiem , że poradzi sobie. Zostawiłam też listę co ma zabrać do ubrania dla mnie do wyjścia. Cały czas powtarza, że wie i sobie poradzi. Zobaczymy...

Bershka...gratulacje.. Dopisałam Kubusia do listy wrzesniowych dzieciaczków.
to teraz mamy parkę:-):-):-):-):-):-)
miłego popołudnia...idę się lenić dalej

reklama
Do góry