reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

reklama
oj, ja to ostatnio się złapałam na tym, ze zapomniałam że jestem w ciązy, nie wiem jakim cudem, bo brzuch ogromniasty i trochę mi doskwiera. Tyle lat czekałam na tego dzidzusia, ze bliżej mi do tego ze nie mam dziecka niz bede mieć. Fajnie jednak jak sobie pomyslę, ze problemy staraczek to juz nie moje problemy, boję się tylko czy podołam, temu wyzwaniu jakim jest macierzyństwo, ale to akurat zdaje mi się dość powszechne.

A ja uwielbiam byc w ciazy ! :-D:-D:-DI co z tego,ze zawsze cos... a ile w zyciu tej ciazy bedzie.. moja raczej ostatnia... moze kiedys na 3 sie zdecyduje... :rofl2:

A problemy starczek.... hm.. no jeden to moj problem, bo moja sis tam siedzi... i siedzi...:-( a ja juz te kciuki trzymam i trzymam! skurcze w place zaraz zaczna lapac haha :sorry2::rofl2:

Jesli chodzi o obnizania sie brzucha... w drugiej ciazy bardziej mi sie obniza niz w pierwszej...W pierwszej wszyscy mowi "o jak masz juz nisko brzuch,zaraz urodzisz " Urodzilam q 42 tyg...:baffled:

szyszunka n o ja ostatnio caly czas mysle,ze bedzie drugie dziecko...:confused::confused: Jak to ? Ojej.. i takie tam... :baffled: Szok jakis...:confused::baffled::rofl2:

oj cisza cisza, odpoczywają wszystkie, łapią ostatnie wolne chwile........potem już będzie mniej czasu.........
oj, jak miałam tylko córcię to jak ona spała i ja spałam, w domu był błysk, bo moja córcia półczłowiek-półanioł była
a teraz sie aż boję, jeden maluszek, druga córcia , karmienie.......mąż w robocie, dom, obiadki..........
lecę się myc i spać. dobranoc.

mi już z dwa tyg temu brzus się obniżył ale trochę bo prawdopodobnie musi się opuścic z tyle aby dłoń można było położyc miedzi brzus a piersi... ale nie wiel ile w tym prawdy ?

reklama
Chciałam Wam wszystkim życzyć szczęsliwego rozwiązania. Ja jestem już po porodzie :-) Urodziłam Kubusia 05.sierpnia w 34 tc bez zadnych oznak wcześniactwa 2900 g 50 cm jest słodki. Tak się mały pchał na świat aż się wypchał :-) szyjka mi się rozwierała, wody płodowe chlupnęły i cesarka po podtrzymaniu ciąży przez 3 dni w szpitalu.

Pozdrawiam mamusie i pewnie jestem pierwszą niedoszłą wrześnióweczką :-D:-)

DOBRANOC

Do góry