reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrocławianki - jaki szpital????

reklama
bischopka akcja z ustawionym cc którą widziałam na borowskiej właśnie dotyczyła fuchsa nie wiem na ile prawda ale dziewczyny mówiły że bierze 4 tyś ,Ja była zła na oddziale na tego lekarza bo wcisnął o 8 nacesarkę swoją pacjentkę a wtedy miała mieć moja koleżanka z sali lekarze zawalili sprawę i nawet nie raczyli jej powiedzieć że tego dnia nie zrobią jej cc dopiero o 16 zdesperowany mąż dowiedział się że lekarze poszli już do domu i dziewczyna miałą cc dopiero następnego dnia rano dzięki swojej lekarce

Kaja, to mnie zszokowałaś, 4 tyś za cesarkę :szok: ale warte przemyslenia, dzięki :-)
Felidae, ja to mam do Wrocka ok 40-50 km, ale czuję się tam jak u siebie i tam chcę też rodzić.

bishopka co do ceny nie wiem tego na 100% tyle co powiedziały mi dziewczyny w szpitalu, byłam dzisiaj odebrać wyniki na borowskiej mojej koleżance w sobotę odeszły wody a dopiero jutro robią cesarkę ona dopiero w 35 tyg a dzieciątko malutkie bo przestało rosnąć :-(martwie się o nie, ja niestety mam dodatni wynik boleriozy norma do 16 a ja mam 53:-(

Kurcze Kaju przykro mi z powodu Twojej choroby, jak i sytuacji koleżanki:-:)-(. Co do Niej, to pocieszające jest to, że na Borowskiej mają duży odsetek w ratowaniu wcześniaków, a 35 Tydzień, to już spora ciąża. Znajoma urodziła w 36 TC i dziecko dostało 10 pkt Apgar, po 3 dniach wyszły do domu. Trzymam kciuki za koleżankę &&&
A TY, Kaju, jeśli leczysz się to raczej nie masz się czym przejmować, leczona bolerioza nie stwarza problemów dla rozwijającego płodu.

Koleżanka rodziła w lipcu na Brochowie, miała cesarkę, strasznie wspomina, dzieciątko od razu po dwie godziny samo lezało gdzieś...tatuś czekał, nie wiedział, olali ich strasznie. Ciążę prowadziła u Fuscha własnie, była zadowolona do czasu ostatnich dwóch miesięcy ciąży...wtedy też poczuła sie olana, szybka wizyta brak odpowiedzi na pytania...a miał pomóc w dostaniu się do szpitala.

ja byłam u dr Pająka i lipa nawet nie wziął kasy powiedział że nie będzie mnie naciągał:szok: pacjentki z boleriozą nie miał a na kamińskiego ponoć inaczej niż na borowskiej a nawet jeśli bym miała mieć ewentualne wskazania do cesarki to nie mam co liczyć bo on teraz operuje tylko pacjentki z ginekologii onkologicznej:-( najgorzej dzisiaj próbowałam rozmawiać z lekarzami od boleriozy każdy co innego mówi skończe antybiotyk za 2 tyg i zostanę sama z lękiem co dalej bo według wrocławskich lekarzy to koniec leczenia a historie osób chorych na bolerioze pokazują co innego.jest grupa lekarzy z innych miast którzy inaczej i dłużej leczą boleriozę(jedna lekarka sama na nią chorowała):-(

reklama
Do góry