reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
a Ja miałabym do was takie pytanka dwa :
Czy na Kamieńskiego robią wymaz na paciorkowca a jeśli nie to czy jet wymagany przy przyjęciu na oddział?!
I drugie pytanko jaką szczepionką szczepią Nasze dzieciaczki w pierwszej dobie na WZW chodzi mi konkretnie o nazwę ?!
Dziękuje
Czy na Kamieńskiego robią wymaz na paciorkowca a jeśli nie to czy jet wymagany przy przyjęciu na oddział?!
I drugie pytanko jaką szczepionką szczepią Nasze dzieciaczki w pierwszej dobie na WZW chodzi mi konkretnie o nazwę ?!
Dziękuje
ciężaróweczka :)
Początkująca w BB
lapka 79 nie ma szkoły rodzenia przy szpitalu na Kamieńskiego. Jest natomiast szkoła, którą prowadzi położna z tego szpitala. Oto link do stronki Szkoła rodzenia Sage-Femme Szkoła nazywa się Sage Femme. Ja z mężem tam uczęszczaliśmy i jesteśmy zadowoleni. A jeśli chodzi o szpital na Kamieńskiego i sam poród to poczytaj kilka stron wcześniej bo zarówno ja jak i inne dziewczyny pisały co nie co na ten temat. Jeśli będziesz miała jakieś konkretne pytania-tematy których wcześniej nie poruszyłyśmy-to pisz.
Życzę szczęśliwego rozwiązania
Życzę szczęśliwego rozwiązania
dragonfly.ks
Fanka BB :)
dziewczyny, gdzie robiłyście KTG i jaki jest koszt badania?
Gosia i Bartek
Ja robiłam w poliklinice na grobli. 2 lata temu był to koszt 30zł. robiłam je 3 razy poczynajac od 37-38tydz.
Smile_
Antek, Franek i Staś
Mi KTG też robił lekarz w szpitalu w którym pracuje (Kliniki). Nic nie płaciłam. Zresztą pod koniec ciąży byłam 4 razy u niego, a płaciłam tylko za 1 wizytę. Resztę kazał sobie zostawić i kupić coś małemu
reklama
dragonfly.ks
Dziękuję za odpowiedzi. Moja dr nie pracuje w szpitalu. Ja chodzę do 4Medu, a tam nie ma sprzętu do ktg. Pewnie też się wybiorę do polikliniki. Jak tam stoi sprawa Borowskiej, ktoś jest zorientowany?
Podziel się: