reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrocławianki - jaki szpital????

no właśnie też się zastanawiam... mój dr powiedział, że jak nie urodzę do poniedziałku to mam do niego dzwonić, czyli albo będzie chciał mnie kłaść do szpitala i wywoływać albo cc, no a skoro Dyrekcyjną mieli od pon zamknąć to gdzie on mnie położy? tak więc myślę, że znów to się przesunęło... albo chce mnie tylko zbadać?

reklama
Może chce skontrolować jak to u Ciebie wygląda. Ja mam termin na 20,a lekarka kazała mi przyjść 22 (Wielki Piątek??? :baffled: ), bo dopiero wtedy będę miała wyniki z przesiewu z moczu. Powiedziała, że jeśli do tegoczasu nie urodzę, to od razu wszystko poogląda i wystawi mi skierowanie do szpitala na tydzień po wyznaczonym terminie.

Powodzonka!!!
Jutro będę koło Dyrekcyjnej przechodzić, także mogę dać znać czy jeszcze urzędują.
Dziwię się, że ich nie cisną na te przenosiny, nefrolog mojego małego rejestrowała na koniec kwietnia jeszcze na Chałubińskiego, bo niby już od 1maja, zaraz po Dyrekcyjnej mieli iść na Borowską. Już ja to widzę...

wiadomość z wczoraj, z pierwszej ręki -od gina, ktory na dyrekcyjnej pracuje- mówi, że Borowska naprawdę ma ruszyć 18ego

reklama
Do góry