reklama
dragonfly.ks
Fanka BB :)
Hermionka, chyba jesteś następna w kolejce
Gosia i Bartek
Gratulacje dla Marmy. Hermionka na Ciebie tez przyjdzie pora spokojnie A może właśnie się szykujesz??
Madlein
Jak chcecie rodzić w nowym szpitalu to nogi zaciskać jeszcze przez tydzień. Otóż potwierdzam informacje od dziewczyn (pytałam babkę na portierni dziś). Od jutra Dyrekcyjna nie przyjmuje już nowych pacjentek, a podobno od 18.04 mają już zacząć na Borowskiej.
Także czekać, a później ja czekam na relacje jak tam się rodzi na Borowskiej;-)
Także czekać, a później ja czekam na relacje jak tam się rodzi na Borowskiej;-)
ciężaróweczka :)
Początkująca w BB
Marma GRATULUJĘ!!!
dragonfly.ks
Madlein, dzięki za wieści. Jupii Pewnie miejsc nie będzie, albo Mateo wyskoczy 17
No ciekawa jestem jak to tam będzie. Oby nie wielkie rozczarowanie. Marma chyba rodziła na Kamińskiego.
No ciekawa jestem jak to tam będzie. Oby nie wielkie rozczarowanie. Marma chyba rodziła na Kamińskiego.
dragonfly.ks
Może to mieć swoje plusy, bycie jedną z pierwszych na Borowskiej,. Ja robiłam dzisiaj ktg. Położna powiedziała, że widać, że brzuszek pracuje i może na przestrzeni tygodnia się coś wydarzy. No, zobaczymy :-)
reklama
witam mamy wrocławskie
również czekam na relację z Waszych bytności na Borowskiej, bardzo jestem ciekawa jak tam będzie i czy w końcu się tam przeniosą!
a czy ktoś ma jakieś świeże njusy z Chałubińskiego? zastanawiam się, czy tam nie rodzić, dobrze że jeszcze duuuużo czasu do namysłu
również czekam na relację z Waszych bytności na Borowskiej, bardzo jestem ciekawa jak tam będzie i czy w końcu się tam przeniosą!
a czy ktoś ma jakieś świeże njusy z Chałubińskiego? zastanawiam się, czy tam nie rodzić, dobrze że jeszcze duuuużo czasu do namysłu
Podziel się: