wrobelmm
Fanka BB :)
Zbyt łatwo się poddałaś
Zaczynamy dzisiaj - do wakacji coraz bliżej, nie ma czasu na odkładanie takich spraw. Dupa sama się nie zrobi
![Peach :peach: 🍑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f351.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zbyt łatwo się poddałaś
To jak się zgłosi więcej osób, to będzie tabelkaZbyt łatwo się poddałaś
Zaczynamy dzisiaj - do wakacji coraz bliżej, nie ma czasu na odkładanie takich spraw. Dupa sama się nie zrobi![]()
Ej, ja dopiero teraz zauważyłam, że dzień przerwy to tak naprawdę dzień na pajacyki!Zbyt łatwo się poddałaś
Zaczynamy dzisiaj - do wakacji coraz bliżej, nie ma czasu na odkładanie takich spraw. Dupa sama się nie zrobi![]()
A dla nas dwóch to co - nie warto? ;DTo jak się zgłosi więcej osób, to będzie tabelkabo dla nas dwóch tak tylko?
![]()
To teraz tylko, żeby Twój mąż był równie gotowy na wspólną zabawę ;DU mnie owulacja tym razem bankowo z prawegoJuż zaczyna go odczuwać, a libido tak wysokie, że o ja Cię
A monitoring dopiero we czwartek![]()
O ludziki@anyżowa jak wczorajszy monitoring?
Dużo to było kiedyś... Tak co najmniej 30 stron dziennie.Cześć dziewczyny miłego dnia dla Wasale dużo pisałyście przez majówkę chyba już Was nie nadrobię
![]()
I kości i czarodziejki były u mnie ostatnio na tapecie.Ja nawet całkiem niedawno włączałam Kości jako serial lecący w tle ;D