Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na dobre i na złe też lubiłam I jeszcze M jak miłość, Klan czy Rodzina zastępczaU mnie standardowo w seriale dzieciństwa Pełna chata, power Rangers i 7 niebo.
O i było jeszcze na dobre i na złe
I były jeszcze kości, ale może to już byłam nastolatką? To było dawno, można nie pamiętać.
Dużo? Nieee! Tu była cisza przez większość majówkiCześć dziewczyny miłego dnia dla Was ale dużo pisałyście przez majówkę chyba już Was nie nadrobię
To bez tabelki chyba też będzie okTaaak, to było już prawie rok temu - czas szybko leci.
Nie daj się prosić - z plankiem zaczynamy od zaledwie 30 sekund - dasz radę, a później już pójdzie z górki ;D
Mogą być i tabelki i wykresy - o ile jeśli będziesz je robiła
Kocham „Kości” ale oglądałam już jako dorosła. Generalnie to taka moja kierunkowa tematykaU mnie standardowo w seriale dzieciństwa Pełna chata, power Rangers i 7 niebo.
O i było jeszcze na dobre i na złe
I były jeszcze kości, ale może to już byłam nastolatką? To było dawno, można nie pamiętać.
Dajesz dajesz!! Ja dzisiaj nadrobiłam 9 stronCześć dziewczyny miłego dnia dla Was ale dużo pisałyście przez majówkę chyba już Was nie nadrobię
Czarodziejki też były super! I jeszcze była Sabrina nastoletnia czarownica - tak w klimaciePamiętam taki serial Czarodziejki na Polsacie, wkręcona byłam Na dobre i na złe też obowiązkowo, w każdą niedzielę o 16:00 u dziadków oglądaliśmy całą rodzinką
Ja nawet całkiem niedawno włączałam Kości jako serial lecący w tle ;DKocham „Kości” ale oglądałam już jako dorosła. Generalnie to taka moja kierunkowa tematyka