reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

A niech będzie… wpisz mnie @wrobelmm proszę na 23 maja. Owu powinnam mieć w okolicach weekendu. Dzisiaj pęcherzyk 15 mm, endo 8 mm :) Mam też już umówioną wizytę „kwalifikacyjną” w klinice na początek czerwca, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w drugiej połowie czerwca zaczynamy stymulację :) wohooo

reklama
Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ;) ).

Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad 🍑

Zobacz załącznik 1631967
Deklaruje gotowość do przysiadów. To co kiedy zaczynamy? O planku nie śmię wspominać, nie porywam się, gdyż nie chcę odpaść w przedbiegach, poza tym mój brzuch na pewno nie jest gotowy na takie poświęcenia😉

Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ;) ).

Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad 🍑

Zobacz załącznik 1631967
Ja challenge odpuszczam - ale za to w planach mam robienie codziennie 10 tys kroków. Dzisiaj zamiast jechać autem na monitoring to poszłam te 4 km z buta i już prawie limit zrobiony :)

Mało się tu ostatnio działo i dawno nie było luźnych tematów, więc proponuję się trochę rozruszać - na dobry początek proste pytanie - Wasze ulubione seriale z dzieciństwa?

U mnie to:
  • Gilmore girls (nadal do niego wracam <3),
  • Siódme niebo,
  • Pełna chata,
  • Alf,
  • Jezioro marzeń
Ja oczywiście pokolenie Power Rengers, Xena wojownicza księżniczka, Hercules takie motywy😃 jak byłam młodsza to Czarodziejka z księżyca, Tajemnice sagali, Freaky storiesi Hugo😅no i moda na sukces też do jakiegoś tam momentu🤣

Na dobre i na złe też lubiłam ;) I jeszcze M jak miłość, Klan czy Rodzina zastępcza ;)

I był jeszcze taki serial dla dzieci o tytule "WOW" - uwielbiałam! Albo "Dwa światy" - serial, w którym nastolatkowie przenosili się do równoległego - średniowiecznego świata ;)
Ooo rodzina zastępcza, też oglądałam🙂

A niech będzie… wpisz mnie @wrobelmm proszę na 23 maja. Owu powinnam mieć w okolicach weekendu. Dzisiaj pęcherzyk 15 mm, endo 8 mm :) Mam też już umówioną wizytę „kwalifikacyjną” w klinice na początek czerwca, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w drugiej połowie czerwca zaczynamy stymulację :) wohooo
Bardzo się cieszę🫠 czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój wydarzeń. Poza tym milo by było zajść w cyklu przed stymulacją😉 jaki "staraczkowy " cud🙂
Jestem z Tobą💜

reklama
Ja challenge odpuszczam - ale za to w planach mam robienie codziennie 10 tys kroków. Dzisiaj zamiast jechać autem na monitoring to poszłam te 4 km z buta i już prawie limit zrobiony :)
To są moje ktoki z wczoraj😂
Dzisiaj zamiast nóg i stóp boli mnie dupa..😂

Załączniki

• Screenshot_20240506_163723_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240506_163723_Samsung Health.jpg
    101,6 KB · Wyświetleń: 65
Do góry