reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

A niech będzie… wpisz mnie @wrobelmm proszę na 23 maja. Owu powinnam mieć w okolicach weekendu. Dzisiaj pęcherzyk 15 mm, endo 8 mm :) Mam też już umówioną wizytę „kwalifikacyjną” w klinice na początek czerwca, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w drugiej połowie czerwca zaczynamy stymulację :) wohooo

reklama
Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ;) ).

Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad 🍑

Zobacz załącznik 1631967
Deklaruje gotowość do przysiadów. To co kiedy zaczynamy? O planku nie śmię wspominać, nie porywam się, gdyż nie chcę odpaść w przedbiegach, poza tym mój brzuch na pewno nie jest gotowy na takie poświęcenia😉

Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ;) ).

Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad 🍑

Zobacz załącznik 1631967
Ja challenge odpuszczam - ale za to w planach mam robienie codziennie 10 tys kroków. Dzisiaj zamiast jechać autem na monitoring to poszłam te 4 km z buta i już prawie limit zrobiony :)

Mało się tu ostatnio działo i dawno nie było luźnych tematów, więc proponuję się trochę rozruszać - na dobry początek proste pytanie - Wasze ulubione seriale z dzieciństwa?

U mnie to:
  • Gilmore girls (nadal do niego wracam <3),
  • Siódme niebo,
  • Pełna chata,
  • Alf,
  • Jezioro marzeń
Ja oczywiście pokolenie Power Rengers, Xena wojownicza księżniczka, Hercules takie motywy😃 jak byłam młodsza to Czarodziejka z księżyca, Tajemnice sagali, Freaky storiesi Hugo😅no i moda na sukces też do jakiegoś tam momentu🤣

Na dobre i na złe też lubiłam ;) I jeszcze M jak miłość, Klan czy Rodzina zastępcza ;)

I był jeszcze taki serial dla dzieci o tytule "WOW" - uwielbiałam! Albo "Dwa światy" - serial, w którym nastolatkowie przenosili się do równoległego - średniowiecznego świata ;)
Ooo rodzina zastępcza, też oglądałam🙂

A niech będzie… wpisz mnie @wrobelmm proszę na 23 maja. Owu powinnam mieć w okolicach weekendu. Dzisiaj pęcherzyk 15 mm, endo 8 mm :) Mam też już umówioną wizytę „kwalifikacyjną” w klinice na początek czerwca, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w drugiej połowie czerwca zaczynamy stymulację :) wohooo
Bardzo się cieszę🫠 czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój wydarzeń. Poza tym milo by było zajść w cyklu przed stymulacją😉 jaki "staraczkowy " cud🙂
Jestem z Tobą💜

reklama
Ja challenge odpuszczam - ale za to w planach mam robienie codziennie 10 tys kroków. Dzisiaj zamiast jechać autem na monitoring to poszłam te 4 km z buta i już prawie limit zrobiony :)
To są moje ktoki z wczoraj😂
Dzisiaj zamiast nóg i stóp boli mnie dupa..😂

Załączniki

• Screenshot_20240506_163723_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240506_163723_Samsung Health.jpg
    101,6 KB · Wyświetleń: 70
Do góry