penguinlicious
Fanka BB :)
Z @anyżowa mamy już 3! Taka ekipa już zasługuje na tabelkę!A dla nas dwóch to co - nie warto? ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z @anyżowa mamy już 3! Taka ekipa już zasługuje na tabelkę!A dla nas dwóch to co - nie warto? ;D
Tylko kto to ogarnie? główny dyżurny statystyk @Avy Nam zaciążyła... jedyna nadzieja w @Mademoiselle_Nika albo kimś kto będzię chętnyZ @anyżowa mamy już 3! Taka ekipa już zasługuje na tabelkę!
Z tym akurat nie mamy problemówTo teraz tylko, żeby Twój mąż był równie gotowy na wspólną zabawę ;D
To super wieści! I fajnie, że jesteś też zadowolona z lekarkiO ludziki Ty pamiętałaś o moim monitoringu byłam byłam , to był 11 dc. Na lewym jajniku 2 pęcherzyki dominujące 11 i 12 mm, endometrium 7 mm z groszem (kolejna opinia, że niejednorodne to endo) jeszcze jakieś 4- 5 dni do owulki. Byłam u nowej babki, liczyłam się, że będzie tylko przegląd, a doktorka przewaliła cały segregator "moich ginekologicznych wspomnień" za co jej dziękuję pewnie jak usłyszała o 2.5 roku starań postanowiła zrobić na mnie lekkiego zooma, (kasę wzięła jak za moni, nie jak za kompleksową wizytę, tymbardziej, że z nową pacjentką).
Kolejny moni powinnam zrobić czwartek/ piatek, ale nie dam rady, mam kocioł w pracy szef się wkurwia o branie wolnego, jadę w sobotę (powinno być już po owu).
Po wywiadzie ze mną i przeglądzie dokumentów , dała mi do zrozumienia, żebym jak będę w PL spróbowała pochylić się nad diagnozą w kierunku endometriozy...bo jak na jej "oko" to może się u mnie potwierdzić... zapytała też o moje poglądy nt ivf. No i taka polityka.
30 to było wówczas małoDużo to było kiedyś... Tak co najmniej 30 stron dziennie.
Jest do czego wracać - tylko czasu za mało, żeby to wszystko ogarnąćI kości i czarodziejki były u mnie ostatnio na tapecie.
I jeszcze był kiedyś doogie howser lekarz medycyny.
Tak czytając wpisy jednak tych seriali było całkiem sporo.
Yeaaa! Wywołałam Cię myślami, bo od rana myślałam o tym, żeby zapytać czy już wróciłaśA niech będzie… wpisz mnie @wrobelmm proszę na 23 maja. Owu powinnam mieć w okolicach weekendu. Dzisiaj pęcherzyk 15 mm, endo 8 mm Mam też już umówioną wizytę „kwalifikacyjną” w klinice na początek czerwca, więc jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w drugiej połowie czerwca zaczynamy stymulację wohooo
Dzisiaj! Nie ma co odkładać takich tematów na późniejDeklaruje gotowość do przysiadów. To co kiedy zaczynamy? O planku nie śmię wspominać, nie porywam się, gdyż nie chcę odpaść w przedbiegach, poza tym mój brzuch na pewno nie jest gotowy na takie poświęcenia