reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Mało się tu ostatnio działo i dawno nie było luźnych tematów, więc proponuję się trochę rozruszać - na dobry początek proste pytanie - Wasze ulubione seriale z dzieciństwa?

U mnie to:
  • Gilmore girls (nadal do niego wracam <3),
  • Siódme niebo,
  • Pełna chata,
  • Alf,
  • Jezioro marzeń
Taak, czekałam aż ktoś wskrzesi ten zwyczaj 🤗
Kurczę, z dzieciństwa to pamiętam właśnie Pełną chatę najbardziej ❤️ I Alfa. Mieliśmy też z 3 rodzeństwa fazę na Power Rangers i każde z nas wybrało sobie którym kolorem „jest” 🙈 Więcej pamiętam z czasów nastoletnich 😄

Taak, czekałam aż ktoś wskrzesi ten zwyczaj 🤗
Kurczę, z dzieciństwa to pamiętam właśnie Pełną chatę najbardziej ❤️ I Alfa. Mieliśmy też z 3 rodzeństwa fazę na Power Rangers i każde z nas wybrało sobie którym kolorem „jest” 🙈 Więcej pamiętam z czasów nastoletnich 😄
Zapomniałam o Power Rangers! Była jeszcze bajka - czarodziejka z księżyca i wraz z siostrą, i przyjaciółkami jeździłyśmy rowerami po wsi udając, że nimi jesteśmy 😅

są szczepionki na HPV btw i naprawdę warto je zrobić (nawet jeżeli ma się już wirusa). Najbardziej skuteczna na rynku to Gardasil9, trzydawkowa. Na zachodzie raka szyjki już praktycznie nie ma właśnie dzięki temu, ze się szczepi dzieciaki.
Ano fakt! Obiła mi się o uszy ta nazwa i chyba nawet zrobiłam sobie screena z którychś starych kresek z informacją o tej szczepionce 🤦🏻‍♀️ Ale jak już wyjdzie zakażenie, to w jaki sposób to pomaga?

Ostatnia edycja:
Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ;) ).

Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad 🍑

Zobacz załącznik 1631967
Super! Pamiętam to wspólne wyzwanie przysiadowe dziewczyn, chyba z rok temu jakoś 😄 Powodzenia! 💪🏻
Ja do przysiadów mogę nawet dołączyć, ale plank to dla mnie za dużo na tyle miesięcy bez żadnych ćwiczeń 🙈 Będą też takie super tabelki jak u Avy? 😁

Kochane a powiedzcie mi, jak już mowa o cytologii, bo w sumie moja się kończy i w maju musiałabym zrobić, a nie robiłam nigdy tej płynnej - to zamiast zwykłej czy zrobić jedna i druga? 😅

Kochane a powiedzcie mi, jak już mowa o cytologii, bo w sumie moja się kończy i w maju musiałabym zrobić, a nie robiłam nigdy tej płynnej - to zamiast zwykłej czy zrobić jedna i druga? 😅
Nie no jedną - robisz tylko cienkowarstwową - płynną, zamiast standardowej ;)

Super! Pamiętam to wspólne wyzwanie przysiadowe dziewczyn, chyba z rok temu jakoś 😄 Powodzenia! 💪🏻
Ja do przysiadów mogę nawet dołączyć, ale plank to dla mnie za dużo na tyle miesięcy bez żadnych ćwiczeń 🙈 Będą też takie super tabelki jak u Avy? 😁
Taaak, to było już prawie rok temu - czas szybko leci.

Nie daj się prosić - z plankiem zaczynamy od zaledwie 30 sekund - dasz radę, a później już pójdzie z górki ;D

Mogą być i tabelki i wykresy - o ile jeśli będziesz je robiła ;)

reklama
Do góry