reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
reklama
Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ;) ).

Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad 🍑

Zobacz załącznik 1631967
Ja się muszę zabrać za siebie bo ostatnio odpuściłam ze wszystkimi. I myślałam o wyrwaniu przysiadowym. Pewnie zacznę coś działać, zobaczymy jak wyjdzie. Żeby chociaż pół godziny poćwiczyć i wyrobić sobie nawyk.
Co do słodkości to zakupiłam dziś lodu czekoladowe...

Do góry