KaMaLi
Fanka BB :)
nie musi, będzie dobrze!!!Powtórzyłam dzisiaj dla pewności test dziewczyny, musi być dobrze będę Was tu odwiedzać do końca miesiąca bo wszystko się może zdarzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie musi, będzie dobrze!!!Powtórzyłam dzisiaj dla pewności test dziewczyny, musi być dobrze będę Was tu odwiedzać do końca miesiąca bo wszystko się może zdarzyć
Piękne te kreseczki Bądź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze! GratulacjePowtórzyłam dzisiaj dla pewności test dziewczyny, musi być dobrze będę Was tu odwiedzać do końca miesiąca bo wszystko się może zdarzyć
Zabieram Was ze sobą !!! I żadnego wymigiwaniaYes Yes Yes! <3 Do końca miesiąca możesz zostać, ale od czerwca wypierdalasz na mamuśki i wracasz tu dopiero, gdy zdecydujecie się na trzecie dziecko!
Pamiętaj, że może być za wcześnieU mnie beta ujemna 1,2 bez fajerwerków
Nie mam wyniku progesteronu tylko.
Idę w ciemno!Zabieram Was ze sobą !!! I żadnego wymigiwania
Nie, żebym nie ostrzegała, czy cośU mnie beta ujemna 1,2 bez fajerwerków
Nie mam wyniku progesteronu tylko.
Mój partner dziś wracał do pracy po 3 miesiącach. Dostał sraczki a lubi swoją pracę.@Mademoiselle_Nika czekamy na relacje z Holsamedu
Trzymajcie kciuki za mnie dziś bo wracam do pracy. Z nerwów chyba rozwolnienia dostanę
Wygląda na to, że jakaś klątwa faraona panujeMój partner dziś wracał do pracy po 3 miesiącach. Dostał sraczki a lubi swoją pracę.
Ja się muszę zabrać za siebie bo ostatnio odpuściłam ze wszystkimi. I myślałam o wyrwaniu przysiadowym. Pewnie zacznę coś działać, zobaczymy jak wyjdzie. Żeby chociaż pół godziny poćwiczyć i wyrobić sobie nawyk.Drogie Koleżanki, w ramach oczyszczania staraczkowej głowy i odgruzowywania dupy po zimie, wracam dzisiaj do codziennych ćwiczeń i regularnego jedzenia (zrobiłam nawet wczoraj deserki z kaszy jaglanej, na wypadek, gdyby słodycze postanowiły mnie napaść ).
Zaczynam dzisiaj tygodniowy plan treningowy: https://www.youtube.com/playlist?list=PLljy_NrIXSLOCasHf4sq0jNwxoQ2ikXFn, a do tego wracam do naszego starego wyzwania z przysiadami i plankiem - dołączycie? Razem to zawsze większa motywacja do pracy nad
Zobacz załącznik 1631967