Nie, żebym nie ostrzegała, czy coś
Ciekawe ile progesteron ma, oby wynik potwierdził owulację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, żebym nie ostrzegała, czy coś
Lody to nie słodycze - na lody jest osobny żołądekJa się muszę zabrać za siebie bo ostatnio odpuściłam ze wszystkimi. I myślałam o wyrwaniu przysiadowym. Pewnie zacznę coś działać, zobaczymy jak wyjdzie. Żeby chociaż pół godziny poćwiczyć i wyrobić sobie nawyk.
Co do słodkości to zakupiłam dziś lodu czekoladowe...
idę z TobąZabieram Was ze sobą !!! I żadnego wymigiwania
PotwierdzamLody to nie słodycze - na lody jest osobny żołądek
pomyliłam się testowanko jutroJasne, ale 6.05 jest dzisiaj, więc może najpierw zrób test i wtedy będziemy wiedziały, czy zostaniesz z nami na kolejny cykl, czy skoczysz od razu na wątek przyszłych mam
Zawsze wiedziałam, że jesteś swój człowiekPotwierdzam
Ok, zapisałampomyliłam się testowanko jutro
Aaaaaa super!!! Gratulacje! czytałam niżej, że jesteś rozbita, ale spokojnie - teraz trzeba myśleć pozytywnie Będzie dobrze!Jak mówiłam, tak zrobiłam....wróciłam do domu i nasikałam...
10dpo
Więcej strachu jak radości
Dziękuję jutro idę, wyniki po 7-10 dniach roboczych. A myślisz, że jak mi wyjdzie coś z MUCHy to warto czekać do 7.06 do dr Grymowicz? Czy próbować się dostać gdziekolwiek na cito, żeby dostać antybiotyk? Bo to znowu bym musiała prywatnie i odpłatnie Ale 3 tygodnie to chyba sporojak będziesz miała pozytyw to daj znać, powiem Ci wszystko co i jak, ja jestem zarażona i po konizacji już, mam temat obcykany tip top