reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Witajcie w piękny majowy dzień 🩷 u nas dziś rocznica ślubu 😍 w ogóle jestem bardzo nastawiona na ten miesiąc i czuję taką radość 😁🙈
Jakieś ciekawe plany ? U nas chyba wyjazd nad wodę i małż coś tam oblicza w Google maps więc może czymś zaskoczy 😍 a pod wieczór idziemy na majowe :).

Screenshot_20240501-121629.png

Witajcie w piękny majowy dzień 🩷 u nas dziś rocznica ślubu 😍 w ogóle jestem bardzo nastawiona na ten miesiąc i czuję taką radość 😁🙈
Jakieś ciekawe plany ? U nas chyba wyjazd nad wodę i małż coś tam oblicza w Google maps więc może czymś zaskoczy 😍 a pod wieczór idziemy na majowe :).
Najlepsze życzenia rocznicowe i udanego wypoczynku nad wodą :)

Dzięki, to testuje zatem dwa razy dziennie :) W tym miesiącu mam już testy z Domowego Laboratorium, a od następnego... mam nadzieję, że już się żadne nie przydadzą 🤞😉

U mnie dziś prace w ogrodzie, a popołudniu grill :) Udanej majówki ❤️

No więc u mnie zaskoczenia nie ma - test biały :) dziś odstawiam progesteron, więc okres pewnie za jakieś 3-4 dni.

Miłej majówki, ja właśnie w trasie :)

Witam się w maju. Ja rozpoczynam 🩸jak co miesiąc. Być może załapałabym się na testowanie pod koniec miesiąca ale zamierzam zrobić Mucha i coś czuję że mi wyjdzie jakąś niespodzianka😔 na razie poproszę na ławeczkę.
W Alab jest jeszcze pakiet MUCHA oraz "wykrywanie dna wirusa hpv" myślicie że warto dopłacić stówę i też zrobić??? Nie słyszałam wcześniej o takim badaniu.
Ja też w tym cyklu robię Mucha i też się trochę boję, że coś wyjdzie, zwłaszcza że przeczytałam że część z tych świństewek można mieć bezobjawowo. Jak coś wyjdzie, to też będę musiała się przesiąść na ławeczkę 🙄
A swoją drogą, Mucha się robi po ustąpieniu krwawienia (to jasne), ale przed owulką, czy mogę też zrobić później?

Ja wychodzę z założenia, że iui to zawsze ciut wyższy % szans na powodzenie, niż przy staraniach naturalnych. Jeśli są możliwości - warto próbować - a nóż się uda.
Ja jakoś teraz za każdym razem jak myślę o IUI, to przypominam sobie przypadek aurii_orelii i to mnie napawa jakąś taką dużą nadzieją ☺️ Wiem, że jej przypadek to nie jest norma, ale pokazuje że się da 😉 No i dotyczy też jednej z nas, co też jakoś podbija mój optymizm 🙂

reklama
Do góry