reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Witajcie w piękny majowy dzień 🩷 u nas dziś rocznica ślubu 😍 w ogóle jestem bardzo nastawiona na ten miesiąc i czuję taką radość 😁🙈
Jakieś ciekawe plany ? U nas chyba wyjazd nad wodę i małż coś tam oblicza w Google maps więc może czymś zaskoczy 😍 a pod wieczór idziemy na majowe :).

Screenshot_20240501-121629.png

Witajcie w piękny majowy dzień 🩷 u nas dziś rocznica ślubu 😍 w ogóle jestem bardzo nastawiona na ten miesiąc i czuję taką radość 😁🙈
Jakieś ciekawe plany ? U nas chyba wyjazd nad wodę i małż coś tam oblicza w Google maps więc może czymś zaskoczy 😍 a pod wieczór idziemy na majowe :).
Najlepsze życzenia rocznicowe i udanego wypoczynku nad wodą :)

Dzięki, to testuje zatem dwa razy dziennie :) W tym miesiącu mam już testy z Domowego Laboratorium, a od następnego... mam nadzieję, że już się żadne nie przydadzą 🤞😉

U mnie dziś prace w ogrodzie, a popołudniu grill :) Udanej majówki ❤️

No więc u mnie zaskoczenia nie ma - test biały :) dziś odstawiam progesteron, więc okres pewnie za jakieś 3-4 dni.

Miłej majówki, ja właśnie w trasie :)

Witam się w maju. Ja rozpoczynam 🩸jak co miesiąc. Być może załapałabym się na testowanie pod koniec miesiąca ale zamierzam zrobić Mucha i coś czuję że mi wyjdzie jakąś niespodzianka😔 na razie poproszę na ławeczkę.
W Alab jest jeszcze pakiet MUCHA oraz "wykrywanie dna wirusa hpv" myślicie że warto dopłacić stówę i też zrobić??? Nie słyszałam wcześniej o takim badaniu.
Ja też w tym cyklu robię Mucha i też się trochę boję, że coś wyjdzie, zwłaszcza że przeczytałam że część z tych świństewek można mieć bezobjawowo. Jak coś wyjdzie, to też będę musiała się przesiąść na ławeczkę 🙄
A swoją drogą, Mucha się robi po ustąpieniu krwawienia (to jasne), ale przed owulką, czy mogę też zrobić później?

Ja wychodzę z założenia, że iui to zawsze ciut wyższy % szans na powodzenie, niż przy staraniach naturalnych. Jeśli są możliwości - warto próbować - a nóż się uda.
Ja jakoś teraz za każdym razem jak myślę o IUI, to przypominam sobie przypadek aurii_orelii i to mnie napawa jakąś taką dużą nadzieją ☺️ Wiem, że jej przypadek to nie jest norma, ale pokazuje że się da 😉 No i dotyczy też jednej z nas, co też jakoś podbija mój optymizm 🙂

reklama
Do góry