reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Witam się w maju. Ja rozpoczynam 🩸jak co miesiąc. Być może załapałabym się na testowanie pod koniec miesiąca ale zamierzam zrobić Mucha i coś czuję że mi wyjdzie jakąś niespodzianka😔 na razie poproszę na ławeczkę.
W Alab jest jeszcze pakiet MUCHA oraz "wykrywanie dna wirusa hpv" myślicie że warto dopłacić stówę i też zrobić??? Nie słyszałam wcześniej o takim badaniu.
Oby jednak obyło się bez niespodzianek 🤞

A co do badania - jak już robisz wymaz i masz wolne 100zł, to może warto zrobić. Samo takie badanie kosztuje chyba ok. 200zl, więc zawsze to jakaś oszczędność (jakbyś w przyszłości chciała się na nie zdecydować). Sama też będę musiała w końcu się na nie wybrać, ale to przy kolejnej cytologii.

Ja właśnie piekę chlebek bananowy, mamy jeszcze do przygotowania mięso i sałatkę, a popołudniu jedziemy na grillowe tarasowanie u przyjaciół ;)

Ja dziś trochę w ziemi pogrzebałam, ale temperatura i komary zarządziły powrót do domu. No lato nie jest dla mnie.

IUI ma niską skuteczność, ale się udaje. Mamy kreskowe koleżanki, które dzięki IUI przeniosły się na mamusie. Dla mnie dzięki temu te % są takie mniej anonimowe.
Dokładnie. Poza tym wszystko zależy od konkretnego przypadku i przyczyny braku naturalnej ciąży

reklama
Do góry