Palinka13
Moderator
moj tez ma dzisiaj wiec imprezka najlepszego dla chlopaMy dziś świętujemy urodziny mojego partnera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj tez ma dzisiaj wiec imprezka najlepszego dla chlopaMy dziś świętujemy urodziny mojego partnera
Oby jednak obyło się bez niespodzianekWitam się w maju. Ja rozpoczynam jak co miesiąc. Być może załapałabym się na testowanie pod koniec miesiąca ale zamierzam zrobić Mucha i coś czuję że mi wyjdzie jakąś niespodzianka na razie poproszę na ławeczkę.
W Alab jest jeszcze pakiet MUCHA oraz "wykrywanie dna wirusa hpv" myślicie że warto dopłacić stówę i też zrobić??? Nie słyszałam wcześniej o takim badaniu.
Najlepsze życzenia dla partnera Bawcie się dobrze!My dziś świętujemy urodziny mojego partnera
O proszę, jaki zbieg okoliczności Najlepszego! Udanej zabawymoj tez ma dzisiaj wiec imprezka najlepszego dla chlopa
Dokładnie. Poza tym wszystko zależy od konkretnego przypadku i przyczyny braku naturalnej ciążyIUI ma niską skuteczność, ale się udaje. Mamy kreskowe koleżanki, które dzięki IUI przeniosły się na mamusie. Dla mnie dzięki temu te % są takie mniej anonimowe.
Komary, tak przed południem?Ja dziś trochę w ziemi pogrzebałam, ale temperatura i komary zarządziły powrót do domu. No lato nie jest dla mnie.