reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

oby jednak się okazało, ze tylko raz zatestujesz ;))
Jutro testowanie, ale chyba jednak nic z tego, bo totalnie nie mam żadnych objawów. Zwykłe jak tak było to dostawałam okres. Ale z drugiej strony nie wiem jak to jest być we wczesnej ciąży, bo nigdy w niej nie byłam. Teoretycznie mogłabym dziś testować, ale przesuwam progesteronem okres, żeby nie wypadł mi na jutrzejszy wyjazd😅

Wątpię, że jutro coś wyjdzie, ale jakoś specjalnie się tym nie przejmuje. Po powrocie robię kolejne badania w tym AMH z bonu, więc zobaczymy czy w końcu będzie ta stymulacja czy nie.

reklama
U mnie wygląda to tak, że jak mam objawy jakiegokolwiek pobolewania, plamienia, wrażliwe cycki, zawroty głowy, itd., nawet od 8dpo to to wszystko PMS. W tym jedynym szczęśliwym cyklu nie miałam ani jednego objawu.
Dziś jestem 9dpo i nic mnie nie boli. Kurde, trudno się nie nastawiać, że to jednak może to. Próbuje pilnować głowy, bo to rozczarowanie mnie dobija potem, ale ciężko mi idzie. 😅
O widzisz może akurat to będzie ten cykl💚

Hej, u mnie to 3 cs i też dumam czy bety nie zrobić w 8dpo🤓 poza tym mam już 3ke dzieci :) a w grudniu poroniłam I po tym 2x badałam progesteron i raz był 18 a w zeszłym miesiącu 15, mam 38 lat 🙈.

Widze że prawie tym samym czasie będziemy testować 🧐😁 , kiedy wybierasz się na badania ?
Dziś 11dc, owu będę mieć w okolicach niedzieli. Mam nieregularne cykle, ale średnio wypadają po ok. 32 dni. Progesteron i betę planuje robić 13 maja, to będzie tak tydzień po owu właśnie. Jeszcze nie badałam progesteronu.

Dziewczyny, to mój pierwszy cykl z testami owu. Premom podpowiada, żeby robić testy dwa razy dziennie. Robicie dwa razy czy raz?

Dziś 11dc, owu będę mieć w okolicach niedzieli. Mam nieregularne cykle, ale średnio wypadają po ok. 32 dni. Progesteron i betę planuje robić 13 maja, to będzie tak tydzień po owu właśnie. Jeszcze nie badałam progesteronu.

Dziewczyny, to mój pierwszy cykl z testami owu. Premom podpowiada, żeby robić testy dwa razy dziennie. Robicie dwa razy czy raz?
Na początku robię jeden wieczorem, a na parę dni przed owu (mniej więcej jak Premom pokazuje już płodne) robię już po dwa - z drugiego moczu i potem dalej wieczorem o tej samej porze.

W ogóle widzę, że idziemy prawie równo, bo ja dzisiaj 10dc i też dość długie cykle, średnio 32-35 dni 😁

A betę tak szybko, to z jakiegoś konkretnego powodu chcesz robić? Bo nawet jeśli okaże się, że będziesz w tym cyklu w ciąży, to raz - w 7dpo może jeszcze nie dojść do zagnieżdżenia (następuje 6-12dpo), a wówczas beta będzie fałszywie negatywna, a dwa - nawet jeśli do zagnieżdżenia dojdzie 6dpo, to wynik następnego dnia będzie tak niski, że nie będziesz miała pewności, że to ciąża.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry