anyżowa
Fanka BB :)
Aaa czyli nowa dyżurna statystyk xdNo jak to kto ogarnie - ta, która się o tabelkę upominała - @penguinlicious ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa czyli nowa dyżurna statystyk xdNo jak to kto ogarnie - ta, która się o tabelkę upominała - @penguinlicious ;D
Szkoda, że nie udało się iui, ale jednak to bardzo dobra wiadomość, że tak super reagujesz na stymulację! Łap starego i bawcie się dobrzeDzisiejszy monitoring przyniósł więcej rozczarowania. Nici z IUI. Spróbujemy w czerwcu dzisiaj mam 11 dc i już owulka. Lametta na mój lewy jajnik zadziała jak cukier dla dzieciaków Dwa plusy w tym całym rozczarowaniu: znów dwa pecherzyki oraz bez zastrzyku (szybciej się wytestuje )
Testy to tylko kawałek papierka, który lubi się mylić. Dobrze, że poszłaś na moni i masz pewność, że była.Ja Wam niedawno mowilam, ze mialam pik ze tak szybko wyszlo i dziwne .. a w majowke wyszlo mi kolejny raz .. wiec te testy dziwne jakies. Ale bylam dzisiaj u gin i owulka byla. Dobrze, ze sie staralismy regularnie
Nieeeeee, proszę nie Ja i Excel „lubimy” się tylko troszkę i nie wchodzimy sobie w drogę jeśli nie musimy, ale daleko mi do Avy i Niki (pamiętam te wykresy).Aaa czyli nowa dyżurna statystyk xd
Nie martw się! Kogoś znajdziemyNieeeeee, proszę nie Ja i Excel „lubimy” się tylko troszkę, ale daleko mi do Avy i Niki (pamiętam te wykresy).
Tabelkę do wyzwania mogę zrobić (cel czysto motywacyjny), ale zapomnijcie o wyliczaniu ile stron dziennie musimy natrzaskać, żeby dobić do 1000
Na endometriozie zupełnie się nie znam, ale może sama histeroskopia da już jakiś obraz sytuacji?Nie właśnie. .. teraz nie wiem czy może ogarnać w ten dzien cos poza histeroskopią?
Dobrze!!Boli jak skurwesyn
Ponoć daje obraz, ale niekoniecznie pełny...nie wiem co robićNa endometriozie zupełnie się nie znam, ale może sama histeroskopia da już jakiś obraz sytuacji?
Nie wyliczaj nic! Liczymy na Ciebie!Nieeeeee, proszę nie Ja i Excel „lubimy” się tylko troszkę i nie wchodzimy sobie w drogę jeśli nie musimy, ale daleko mi do Avy i Niki (pamiętam te wykresy).
Tabelkę do wyzwania mogę zrobić (cel czysto motywacyjny), ale zapomnijcie o wyliczaniu ile stron dziennie musimy natrzaskać, żeby dobić do 1000