reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

@Patka2207 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wiele radości🙂
Happy Birthday GIF by Mumbai Indians

reklama
Ale co Ty mówisz, że daleko - przecież za kilka dni wbijasz się niemal do mnie na dzielnie ;)

A myślisz, że dlaczego mam wiecznie otwarte drzwi tarasowe? Żeby jeszcze coś widzieć! 😅
Nie takie kilka jeszcze ponad 2 tygodnie😅
Ciesz się, że masz takie drzwi🤣
A poza tym zgłaszam skargę na cykl, oczywiście że będzie się wydłużał wtedy co nie trzeba, dzisiaj 15 dc i dopiero owulaki wkońcu dobrze pociemniały, myślę i mam nadzieję na pik jutro. W sobote mam usg, to zaktualizuje datę testowania, bo napewno wypadnie mi później niż zakładałam😅

Nie takie kilka jeszcze ponad 2 tygodnie😅
Ciesz się, że masz takie drzwi🤣
A poza tym zgłaszam skargę na cykl, oczywiście że będzie się wydłużał wtedy co nie trzeba, dzisiaj 15 dc i dopiero owulaki wkońcu dobrze pociemniały, myślę i mam nadzieję na pik jutro. W sobote mam usg, to zaktualizuje datę testowania, bo napewno wypadnie mi później niż zakładałam😅
Czekają już tak długo na umycie, to i dwa tygodnie jeszcze poczekają 😉

Cieszę się, a jakże! Ale wyobraź sobie jak bym się cieszyła, gdyby ktoś je za mnie umył 😂

No dobrze, dobrze - w swej łaskawości Ci ją zaktualizuję, jak tylko ustalisz ze swoją owulacją kiedy się łaskawie pojawi ;D

W ogole dzisiaj mam taki przymulony dzien. Wrocilam o 17 z pracy mowie zdrzemne sie. Chlop mnie obudzil o 22 bo tak smacznie spalam 😂😂😂 ciekawe co w nocy bede robic 😂

U mnie raczej będzie lipa ... zaczęłam krwawić 😔
Przytulam...

U mnie 11dpo i biało, czuję się identycznie jak w poprzednim cyklu więc nic z tego.... W czerwcu będę mogła tylko obserwować Was bo męża nie ma...

Mało się udzielam ale u nas wskoczyła ładna pogoda i z córką 3/4 dnia spędzamy na placu a tam trzeba mieć oczy dookoła głowy 🙈.

reklama
Do góry