Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie średnio, bo jesteś daleko w tyle zamiast z nami na bieżąco rozmawiać i tęsknimy ;(Bardzo zabawne
Odrazu melduje, że ogarnęłam już pajacyki dzisiejsze, w razie jakbym niedobrnęła do końca
1. Z tego, że przestałam robić wiele rzeczy wbrew sobie ( miałam z tym problem) teraz robię to na co mam ochotę ja, co lubię i co w danym momencie ja uważam za dobre/właściwe. Nie oglądam się na innych i nie staram dopasowywać swojego życia pod kogoś, myślę bardziej o sobie i swoim komforcie.Dziewczyny to zabawa na nabicie stron propozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru
Cooooo.... czy Ty jesteś na jakich dopalaczach? xd że co na co zamieniłaś?No właśnie średnio, bo jesteś daleko w tyle zamiast z nami na bieżąco rozmawiać i tęsknimy ;(
Brawo brawo! Ja sobie pajacyki przerzuciłam na weekend, a dzisiaj dalej weszły przysiady i deska
Nie chciałabyś przyjechać ogarnąć również moich okien?1. Z tego, że przestałam robić wiele rzeczy wbrew sobie ( miałam z tym problem) teraz robię to na co mam ochotę ja, co lubię i co w danym momencie ja uważam za dobre/właściwe. Nie oglądam się na innych i nie staram dopasowywać swojego życia pod kogoś, myślę bardziej o sobie i swoim komforcie.
2. Z posprzątania ostatnim czasem szuflad wstydu, w których możnabyło znaleźć wszystko i umyciu okien, długo zwlekałam
Łykam tyle różnych rzeczy, że musiała tam w końcu powstać jakaś dobra mieszankaCooooo.... czy Ty jesteś na jakich dopalaczach? xd że co na co zamieniłaś?
Brawo Ty! ja tam wolałam te pajacyki dzisiaj
Wybacz, ale mam trochę daleko mogę Cię wesprzeć mentalnie zdalnieNie chciałabyś przyjechać ogarnąć również moich okien?
Miłej lekturyPajacyki zrobione. Biorę się za czytanie ksiazki-zmobilizowalyscie mnie Jakub Wędrowycz czeka
Ale co Ty mówisz, że daleko - przecież za kilka dni wbijasz się niemal do mnie na dzielnieWybacz, ale mam trochę daleko mogę Cię wesprzeć mentalnie zdalnie
A poza tym jak wpada jeszcze światło przez szyby to jest w porządku