reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

reklama
Bardzo zabawne😂😅
Odrazu melduje, że ogarnęłam już pajacyki dzisiejsze, w razie jakbym niedobrnęła do końca😆
No właśnie średnio, bo jesteś daleko w tyle zamiast z nami na bieżąco rozmawiać i tęsknimy ;(

Brawo brawo! Ja sobie pajacyki przerzuciłam na weekend, a dzisiaj dalej weszły przysiady i deska 💪

Dziewczyny to zabawa na nabicie stron :) propozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru :)
1. Z tego, że przestałam robić wiele rzeczy wbrew sobie ( miałam z tym problem) teraz robię to na co mam ochotę ja, co lubię i co w danym momencie ja uważam za dobre/właściwe. Nie oglądam się na innych i nie staram dopasowywać swojego życia pod kogoś, myślę bardziej o sobie i swoim komforcie.

2. Z posprzątania ostatnim czasem szuflad wstydu, w których możnabyło znaleźć wszystko i umyciu okien, długo zwlekałam 🙈😁

No właśnie średnio, bo jesteś daleko w tyle zamiast z nami na bieżąco rozmawiać i tęsknimy ;(

Brawo brawo! Ja sobie pajacyki przerzuciłam na weekend, a dzisiaj dalej weszły przysiady i deska 💪
Cooooo.... czy Ty jesteś na jakich dopalaczach? 🙈 xd że co na co zamieniłaś?😂😱
Brawo Ty! 😁 ja tam wolałam te pajacyki dzisiaj😆

1. Z tego, że przestałam robić wiele rzeczy wbrew sobie ( miałam z tym problem) teraz robię to na co mam ochotę ja, co lubię i co w danym momencie ja uważam za dobre/właściwe. Nie oglądam się na innych i nie staram dopasowywać swojego życia pod kogoś, myślę bardziej o sobie i swoim komforcie.

2. Z posprzątania ostatnim czasem szuflad wstydu, w których możnabyło znaleźć wszystko i umyciu okien, długo zwlekałam 🙈😁
Nie chciałabyś przyjechać ogarnąć również moich okien? ;)

reklama
Do góry