Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie średnio, bo jesteś daleko w tyle zamiast z nami na bieżąco rozmawiać i tęsknimy ;(Bardzo zabawne
Odrazu melduje, że ogarnęłam już pajacyki dzisiejsze, w razie jakbym niedobrnęła do końca![]()
1. Z tego, że przestałam robić wiele rzeczy wbrew sobie ( miałam z tym problem) teraz robię to na co mam ochotę ja, co lubię i co w danym momencie ja uważam za dobre/właściwe. Nie oglądam się na innych i nie staram dopasowywać swojego życia pod kogoś, myślę bardziej o sobie i swoim komforcie.Dziewczyny to zabawa na nabicie stronpropozycja ode mnie: napisz z czego jesteś z siebie dumna w ostatnim czasie (i nie musi to być temat staraczkowy)
Ja zacznę:
- za stawianie siebie na pierwszym miejscu i robienia rzeczy, które odkładałam, bo się bałam
- ogarnianie przestrzeni w domu, układanie w szafkach i pozbywanie się nadmiaru![]()
Cooooo.... czy Ty jesteś na jakich dopalaczach?No właśnie średnio, bo jesteś daleko w tyle zamiast z nami na bieżąco rozmawiać i tęsknimy ;(
Brawo brawo! Ja sobie pajacyki przerzuciłam na weekend, a dzisiaj dalej weszły przysiady i deska![]()
Nie chciałabyś przyjechać ogarnąć również moich okien?1. Z tego, że przestałam robić wiele rzeczy wbrew sobie ( miałam z tym problem) teraz robię to na co mam ochotę ja, co lubię i co w danym momencie ja uważam za dobre/właściwe. Nie oglądam się na innych i nie staram dopasowywać swojego życia pod kogoś, myślę bardziej o sobie i swoim komforcie.
2. Z posprzątania ostatnim czasem szuflad wstydu, w których możnabyło znaleźć wszystko i umyciu okien, długo zwlekałam![]()
Łykam tyle różnych rzeczy, że musiała tam w końcu powstać jakaś dobra mieszankaCooooo.... czy Ty jesteś na jakich dopalaczach?xd że co na co zamieniłaś?
Brawo Ty!ja tam wolałam te pajacyki dzisiaj
![]()
Wybacz, ale mam trochę dalekoNie chciałabyś przyjechać ogarnąć również moich okien?![]()
Miłej lekturyPajacyki zrobione. Biorę się za czytanie ksiazki-zmobilizowalyscie mnieJakub Wędrowycz czeka
![]()
Ale co Ty mówisz, że daleko - przecież za kilka dni wbijasz się niemal do mnie na dzielnieWybacz, ale mam trochę dalekomogę Cię wesprzeć mentalnie zdalnie
![]()
A poza tym jak wpada jeszcze światło przez szyby to jest w porządku![]()