anyżowa
Fanka BB :)
@Patka2207 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wiele radości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie takie kilka jeszcze ponad 2 tygodnieAle co Ty mówisz, że daleko - przecież za kilka dni wbijasz się niemal do mnie na dzielnie
A myślisz, że dlaczego mam wiecznie otwarte drzwi tarasowe? Żeby jeszcze coś widzieć!
Rośnijcie spokojnieKochane trzymam kciuki za każdą z was z całych sił dziś sprawdziłam przyrost i wynosi 133,3% w 48 godzin będę was jeszcze do was zaglądać
Dzięki dziewczyny za słowa wsparciaAle okres to jest właśnie najlepszy czas na taką wizytę - serio
Czekają już tak długo na umycie, to i dwa tygodnie jeszcze poczekająNie takie kilka jeszcze ponad 2 tygodnie
Ciesz się, że masz takie drzwi
A poza tym zgłaszam skargę na cykl, oczywiście że będzie się wydłużał wtedy co nie trzeba, dzisiaj 15 dc i dopiero owulaki wkońcu dobrze pociemniały, myślę i mam nadzieję na pik jutro. W sobote mam usg, to zaktualizuje datę testowania, bo napewno wypadnie mi później niż zakładałam
ja mam 40 i chcialabym tyle wazycJa mam 30 piona!
Przytulam...U mnie raczej będzie lipa ... zaczęłam krwawić
Mocno tulę Może to tylko plamienie?U mnie raczej będzie lipa ... zaczęłam krwawić