reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌺 🌼 Wróble świergoczą, że Majowe Kreski dwie ⏸️ szybko zobaczą 🌼 🌺

@Patka2207 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wiele radości🙂
Happy Birthday GIF by Mumbai Indians

reklama
Ale co Ty mówisz, że daleko - przecież za kilka dni wbijasz się niemal do mnie na dzielnie ;)

A myślisz, że dlaczego mam wiecznie otwarte drzwi tarasowe? Żeby jeszcze coś widzieć! 😅
Nie takie kilka jeszcze ponad 2 tygodnie😅
Ciesz się, że masz takie drzwi🤣
A poza tym zgłaszam skargę na cykl, oczywiście że będzie się wydłużał wtedy co nie trzeba, dzisiaj 15 dc i dopiero owulaki wkońcu dobrze pociemniały, myślę i mam nadzieję na pik jutro. W sobote mam usg, to zaktualizuje datę testowania, bo napewno wypadnie mi później niż zakładałam😅

Nie takie kilka jeszcze ponad 2 tygodnie😅
Ciesz się, że masz takie drzwi🤣
A poza tym zgłaszam skargę na cykl, oczywiście że będzie się wydłużał wtedy co nie trzeba, dzisiaj 15 dc i dopiero owulaki wkońcu dobrze pociemniały, myślę i mam nadzieję na pik jutro. W sobote mam usg, to zaktualizuje datę testowania, bo napewno wypadnie mi później niż zakładałam😅
Czekają już tak długo na umycie, to i dwa tygodnie jeszcze poczekają 😉

Cieszę się, a jakże! Ale wyobraź sobie jak bym się cieszyła, gdyby ktoś je za mnie umył 😂

No dobrze, dobrze - w swej łaskawości Ci ją zaktualizuję, jak tylko ustalisz ze swoją owulacją kiedy się łaskawie pojawi ;D

W ogole dzisiaj mam taki przymulony dzien. Wrocilam o 17 z pracy mowie zdrzemne sie. Chlop mnie obudzil o 22 bo tak smacznie spalam 😂😂😂 ciekawe co w nocy bede robic 😂

U mnie raczej będzie lipa ... zaczęłam krwawić 😔
Przytulam...

U mnie 11dpo i biało, czuję się identycznie jak w poprzednim cyklu więc nic z tego.... W czerwcu będę mogła tylko obserwować Was bo męża nie ma...

Mało się udzielam ale u nas wskoczyła ładna pogoda i z córką 3/4 dnia spędzamy na placu a tam trzeba mieć oczy dookoła głowy 🙈.

reklama
Do góry