reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do pracy - żłobek, niania czy babcia?

nie... bo miala brzydkie zęby i mąż powiedział,że zarazi malą Pruchnicą ..... straszna jestem , co? ,a druga spoko i taka mi sympatyczna mieszka w poblizu, chetnie bedzie wieczorami jak chcemy. . Opiekowala sie 8 miesieczna dziewczynka i 2 latkiem. studia zaoczne . wlasnie dmucha Hani w brzuch i się bawią na macie. . zaraz zupka. . Kolezanka mi poradziła ( nie wiem czy pisalam) ze to ja ja musze lubieć , bo innyuch rzeczy nie sprawdzę . No to ta sympatyczna. Jaki bedzie cd zobaczymy...

reklama
margerrita - super plan! Trzymam kciuki! Dacie rade!

Pszczylaszczka - gratuluje dobrego wyboru!

A ja dostalam odpowiedz i aneks do umowy o prace z potwierdzeniem,ze od 7ego listopada wracam do pracy na 2/3 etatu! Hurra! Niestety mam 3 miesieczny okres probny, wiec jeszcze maja prawo zmienic zdanie, ale wazne, ze do lutego 2012 mam zatrudnienie!

one smile fajnie, margerita, ważne mieć taki plan,
poszłam ostatnio do fryzjera, z ciuchami też by sie przydało odnowić na wiosnę ....ważne wg mnie zeby wychodzic gdzies i nie siedziec w dresie,
moja starsza sie mnie oststnio zapytala- czemu sie tak wystroilas( w sensie koszula, spodnie i makijaz) przeciez nie idziesz na spotkanie tylko do IKEA...:) A ja wykorzystuje kazde wyjscie,zeby w miarę wyglądać ,a że wyjscia nie są spektakularne....:)

przylaszczka to super!

Onesmile gratulacje!! mam nadzieje że nic im głupiego do głowy nie przyjdzie i od listopada znów będziesz "trybikiem w maszynie" :-)

Pszczylaszczka, super :-)
To prawda, że trzeba tą kobietę polubić bo inaczej to żadna współpraca. Z tym strojeniem to szkoda, że nie widziałaś mnie jak ostatnio pojechałam odebrać karmę dla psów ;-) No wylachoniłam się niesamowicie.
Włosy zrobione, makijaż i czułam się z tym zajebiście !
U nas wciąż jest fajnie, dziewczyna daje radę, jak młody śpi to ściąga z suszarki i składa jego tonę ubranek i to jedyne co robi poza opieką nad dzieckiem. Właściwie to wrzuciłam ją na głęboką wodę od razu bo przyszła jak Hubson był przeziębiony więc musiała go w domu zabawiać przez te 4-5 godzin. Teraz wreszcie możemy wychodzić na spacery więc będzie miała łatwiej bo na dworzu on śpi.

Rzutka: widziałaś mnie jak ostatnio pojechałam odebrać karmę dla psów - no właśnie:)))))) wyobrażam sobie !!!
CZyli jak widzisz super zrobioną laskę wyrzucającą śmieci, albo równie głupie rzeczy, to młoda mama. Sama widziałam kiedyś młodziutka dziewczynę na jesień ( zimno, deszcz) na spacerze z głębokim wózkiem w mini mega i długich szpilkach////:-D

hehe ja to jestem leniwa to mi się tak szykować nie chce :-D
PSZYLASZCZKA dobrze, że zadowolona jesteś
ONESMILE bardzo się cieszę, że się udało!!!! :-***

onesmile-super!
przylaszczka-zazdraszczam podjetych decyzji

ja tez dzisiaj wozek na szpilkach pchalam:)) nie mam innych polbutow po prostu:)

Dzieki Alicja, moriam i natolin :-) Mam nadzieje, ze miedzy listopadem a lutym bede sie 'sprawdzac' i przedluza mi umowe.

Rzutka, jak ja Ci zazdroszcze czucia sie lachoszczem! Ja jestem taka rozmemlana, gruba i totalnie nieatrakcyjna. Przynajmniej tak sie czuje. Ale po przylocie do PL mam juz plan i robie skok na moja ulubiona kosmetyczke, zrobie sobie henne na brwi i rzesy i jakis fajny manicure. A potem w tygodniu pojade do fryzjera sie obciac i zafarbowac. No i zaczynam z moja mama diete:tak:Razem razniej:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry