reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
a jak chcę dać dziecko do przedszkola państwowego jak będzie miało 3 lata, to powinnam już się zapisać...?
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
a jak chcę dać dziecko do przedszkola państwowego jak będzie miało 3 lata, to powinnam już się zapisać...?
Raczej za wcześnie. U nas się zapisuje na pół roku przed, ale to Piotrków więc myśle że w większych miastach spokojnie nie wcześniej niż rok przed planowanym pójściem do przedszkola..
Zawsze mozesz do mnie podrzucić koleżankę Justynki :-)
ooo, Wy się możecie zgadać - dobranocka i moriam :-)
no fajnie by bylo, ale logistycznie slabe rozwiazanie.za daleko mieszkamy od siebie i w godzinach korkow zbyt duzo czasu na dojazdy bym tracila. Ale dzieki dobranocka za checi) byc moze jeszcze kiedys taka jednorazowa pomoc bedzie niezbedna) i vice versa
dobranocka
Póki siedzę w domu to jestem do dyspozycji - a Justynka na pewno się ucieszy jak będzie czasem do niej wpadać koleżanka na ploteczki ))
emiliab
Fanka BB :)
Na pewno nie możesz! Dziecko do przedszkola zapisuje się w pierwszym kwartale roku,w którym chcesz,aby dziecko chodziło do przedszkola. Np. w marcu tego roku rodzice zapisują te dzieci,które miałyby być przyjęte we wrześniu.
reklama
dobranocka
Hehe, tak tyko pomyślałam, bo słysząc o tempie z jakim przesuwa się kolejka to... Akurat by doszła moja kolej za trzy lata ))))
Podziel się: