reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

reklama
Jestem załamana jak spojrzę na swój brzuch. Byłam ostatnio na szkoleniu (z firmy mojej) i jedna ze znajomych pytała czy przypadkiem nie jestem w ciązy, a ja na to że nie, że mi taki brzuchol został. możecie sobie wyobrazić więc. Miałam kręcić hula hop, ale może ze dwa razy to robiłam. A wskazówka na wadze ciągle w górę. Ale mam słabą silną wolę.

ewitko- ale Ty masz tak piękne, gęste włosy, że natura i tak nie pocierpiała za bardzo, cio ;-);-):-D
kasro- i to jest najważniejsze! żeby czuć sie lepiej ze sobą po prostu!:-)
ewula- proponuję zapisać się na jakieś ćwiczenia, albo zaprzeć się w sobie i basta! ja sobie postanowiłam, bo ten brzuch mnie wk....ia jak nic, nie pasuje do mnie za cholerę, bo jestem cała jakaś wychudzona,a tu skóra w nadmiarze, a lato idzie ....:sorry2: a co uwagi tej laski, co się Ciebie zapytała: a nie byłaś jakoś ubrana, co by mogło podsunąć jej taki pomysł? ja czasami zakładam bluzki z rozszerzanym dołem i Tomek sie śmieje, że wygladam jakbym była znowu w ciąży :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:

gaaliyah miałam sweterek dopasowany wiązany dookoła. Ale ona ma rację mój brzuch jak go nie wciąnę to wygląda jakbym była w ciązy. tak ok 5 mies.:-):szok:

a ja juz drugi tydzien biegam po parku :) - jestem zdziwiona zadnych zakwasów a kondycja lepsza niz przed ciąza:szok:, no i jeszcze staram si etrzymac diete - raz mi wychodzi raz nie - ale mam motywacje roczko-chrzciny Wojtaszka wiec bede dzielna :tak:. Pewnie powrót do pracy tez mi pomoze zgubic kilogramy a to juz 6go maja:baffled:

a ja juz drugi tydzien biegam po parku :) - jestem zdziwiona zadnych zakwasów a kondycja lepsza niz przed ciąza:szok:, no i jeszcze staram si etrzymac diete - raz mi wychodzi raz nie - ale mam motywacje roczko-chrzciny Wojtaszka wiec bede dzielna :tak:. Pewnie powrót do pracy tez mi pomoze zgubic kilogramy a to juz 6go maja:baffled:

No to trzymamy kciuki Pyzunciu:tak: ja też się trochę wzięłam za sibie co prawda nie biegam bo po tym bólu kolana nie mogę znowu się zmobilizowac ale kłóda na lodówkę i tyle:tak:, moja wizja to lato 2008 spacer po plaży bez zbędnych klogramów:dry: ale marzycielka jestem:sorry2: jak narazie to 2 kg mniej jeszcze 4:sorry2:.

reklama
Do góry