Ewitka
Majowo-lutowa mama
Oj, jakby ci wypadały, na pewno byś to zauważyła. Mnie garściami wypadały, myślałam, że wyłysiejęmi chyba raczej nie wypadały, a jeżeli już coś mi sypnęło z głowy, to nie zauważyłam tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, jakby ci wypadały, na pewno byś to zauważyła. Mnie garściami wypadały, myślałam, że wyłysiejęmi chyba raczej nie wypadały, a jeżeli już coś mi sypnęło z głowy, to nie zauważyłam tego
a ja juz drugi tydzien biegam po parku - jestem zdziwiona zadnych zakwasów a kondycja lepsza niz przed ciąza, no i jeszcze staram si etrzymac diete - raz mi wychodzi raz nie - ale mam motywacje roczko-chrzciny Wojtaszka wiec bede dzielna . Pewnie powrót do pracy tez mi pomoze zgubic kilogramy a to juz 6go maja