reklama
Welonka_bb
Fanka BB :)
Noukie
Majowa mama 2007
Ja tez się boję ale codziennie bardziej przeżywam to jak na nie patrze:-( i mam jakiś taki wstyd przed facetem za nic nie dam sobie ich dotknąć:-( no i każde podciągnięcie wiąże się z wypchaniem;-) a moja siostra robiła i dwie kumpele i jakoś przeżyły a teraz spacerują z pieknym biustem i wcale nie widać że to jakiś plastik są poprostu super.
Ja kocham naturę i wogole jestem przeciw plastikom no ale niestety tu natura u mnie nawaliła.
Welonka_bb
Ja kocham naturę i wogole jestem przeciw plastikom no ale niestety tu natura u mnie nawaliła.
U mnie jest dokładnie tak samo MamoQ
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja po karmieniu to będę miała zwisające C albo D. Ech jak sobie pomyślę jaki miałam kiedyś piękny biuścik (miseczka C), bez biustonosza mogłam chodzić, silikony nie były potrzebne, takie cacuszka, a teraz skóra jak papier, biust jak sakiewki, masakra. Natura dała, natura zepsuła.
mysz1978
moj maz tak samo mowi jak narzekam i juz dawno mi zapowiedzial zebym sobei operacje z glowy wybila (i tak bym stchorzyla ) ale ja patrzec na siebie nie moge normalnie Zreszta nawet i przed ciaza to byl moj slaby punkt... Zawsze porownywalam sobie do afrykanskich kobiet ze zdjec i filmow podrozniczych
Kluliczek
Babka z laską
E-tam, moje piersi celuja w ziemię i po 2 dziecku, mimo niewielkiego karmienia, to bedę mogła na stojaco 3 latka karmić, tylko podbiegnie i złapie . Dobra strona tego, to ze wreszcie zajęłam sie pożądnie stroną biustonoszową i okazało się, że w obwodzie pod powinnam nosić mniej, za to miseczkę G .
Słoneczko_Ktosia
Dziewczyny a moze powinnysci isc do takiej firmy gdzie robia staniki do biustu podobno 4 tygodnie w takim cyckonoszu (wyglada podobno strasznie i jest zabudowany) i biust robi sie ladniejszy - ja jeszcez nie próbowałam ale kumpela nosiła tekie cudo i biust jej sie poprawił
reklama
Kluliczek
Babka z laską
A mi ciąża dobrze robi, mam już 2 na minusie . Nic dziwnego przy takich mdłościach. Teraz mi mięśnie za to do końca zflaczeją od polegiwania :-/.
Podziel się: