reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy

dzisiaj postanowiłam zacząć pracę nad swoim ciałem!
mam na płycie DVD ćwiczenia Fitness dla każdego, a w tym dokładnie: latino areobik, pilates, odmładzanie i wzmacnianie. Zaczynam od ćwiczeń Pilates, bo chcę mieć ładny a nie flakowaty brzuch!
Trzymajcie kciuki!!!:-D;-)

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki, które się odchudzają i ćwiczą :-)

Ja pięc dni temu zamówiłam sobie dietę Cambridge i też się odchudzam. w ciągu tych 5 dni udało mi się zgubić 1,7kg ale przyznaję, że złamalam wiele zasad bo nie mam zupelnie silnej woli.
O ćwiczeniach to juz nie wspomnę - najlepiej, żeby ktoś ćwiczył za mnie :-D
Uwielbiam plywać więc może skuszę się wrezcie na basen.

No to za mnie też proszę trzymac kciuki ;-)

No trzymamy kciuki trzymamy:tak: moje postanoweinie znowu padło wraz z bolem kolana, bol przeszedł ale ja do biegania nie wrociłam:baffled: miałam zacząć od 1 kwietnia i skończyło się na torcie urodzinowym mojego faceta:-(, chyba nigdy już się nie zmobilizuje:zawstydzona/y:.

Kurcze, a ja jak weszłam wczoraj na wagę, to się załamałam, kolejne 2 kg na plusie po świątecznych plackach, a nie zdazyłam jeszcze zrzucić z poprzednich świąt. Ale od dzisiaj siła autosugestii, "nie lubię słodyczy" i nie sięgnęłam po żadnego cukierka, tylko dwa ciasteczka na podwieczorek, ciekawe jak długo wytrzymam, bo przy moim meżu słodkosiu to się nie da.
A tak wracając do tematu wypadania włosów, to z ciekawosci pytam czy którąś z was to ominęło? MamaQ pisała, ze jej nie wypadały...Ja w efekcie przerzedzenia mam teraz mnóstwo 5-7cm włosów, które mi sterczą na wszystkie strony :-(

Ewitka- u mnie to samo, aż nawet pomyślałam sobie że takie łamliwe sie zrobiły. Strasznei wkurzające sie te sterczki na wszystkie strony :wściekła/y:

Dziewczyny i ja maam to coś sterczące :wściekła/y: jak chcę związać wlosy w kitkę to mi wszystko odstaje :wściekła/y:
No ale cieszę się, że odrastają bo u mnie to chyba 1/3 wypała:angry:

welonka - a czy ty karmisz jeszcze piersia bo jakos wyleciało mi z głowy a jak ja sie pytzłam mojej babki od tej diety to powiedziała ze nie moge jej stosowac - mój maz jes na tej diecie juz 8 dzien i ma 6.5 kg mniej

mi chyba raczej nie wypadały, a jeżeli już coś mi sypnęło z głowy, to nie zauważyłam tego :dry:

dzisiaj znalazłam różne proste ćwiczenia w necie, na brzuch i pośladki oraz zgrabną sylwetkę. Kurcze, teraz muszę tylko ograniczyć te moje ukochane słodycze, a jeść więcej owoców ...:baffled:

reklama
Do góry