reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

dzisiaj postanowiłam zacząć pracę nad swoim ciałem!
mam na płycie DVD ćwiczenia Fitness dla każdego, a w tym dokładnie: latino areobik, pilates, odmładzanie i wzmacnianie. Zaczynam od ćwiczeń Pilates, bo chcę mieć ładny a nie flakowaty brzuch!
Trzymajcie kciuki!!!:-D;-)

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki, które się odchudzają i ćwiczą :-)

Ja pięc dni temu zamówiłam sobie dietę Cambridge i też się odchudzam. w ciągu tych 5 dni udało mi się zgubić 1,7kg ale przyznaję, że złamalam wiele zasad bo nie mam zupelnie silnej woli.
O ćwiczeniach to juz nie wspomnę - najlepiej, żeby ktoś ćwiczył za mnie :-D
Uwielbiam plywać więc może skuszę się wrezcie na basen.

No to za mnie też proszę trzymac kciuki ;-)

No trzymamy kciuki trzymamy:tak: moje postanoweinie znowu padło wraz z bolem kolana, bol przeszedł ale ja do biegania nie wrociłam:baffled: miałam zacząć od 1 kwietnia i skończyło się na torcie urodzinowym mojego faceta:-(, chyba nigdy już się nie zmobilizuje:zawstydzona/y:.

Kurcze, a ja jak weszłam wczoraj na wagę, to się załamałam, kolejne 2 kg na plusie po świątecznych plackach, a nie zdazyłam jeszcze zrzucić z poprzednich świąt. Ale od dzisiaj siła autosugestii, "nie lubię słodyczy" i nie sięgnęłam po żadnego cukierka, tylko dwa ciasteczka na podwieczorek, ciekawe jak długo wytrzymam, bo przy moim meżu słodkosiu to się nie da.
A tak wracając do tematu wypadania włosów, to z ciekawosci pytam czy którąś z was to ominęło? MamaQ pisała, ze jej nie wypadały...Ja w efekcie przerzedzenia mam teraz mnóstwo 5-7cm włosów, które mi sterczą na wszystkie strony :-(

Ewitka- u mnie to samo, aż nawet pomyślałam sobie że takie łamliwe sie zrobiły. Strasznei wkurzające sie te sterczki na wszystkie strony :wściekła/y:

Dziewczyny i ja maam to coś sterczące :wściekła/y: jak chcę związać wlosy w kitkę to mi wszystko odstaje :wściekła/y:
No ale cieszę się, że odrastają bo u mnie to chyba 1/3 wypała:angry:

welonka - a czy ty karmisz jeszcze piersia bo jakos wyleciało mi z głowy a jak ja sie pytzłam mojej babki od tej diety to powiedziała ze nie moge jej stosowac - mój maz jes na tej diecie juz 8 dzien i ma 6.5 kg mniej

mi chyba raczej nie wypadały, a jeżeli już coś mi sypnęło z głowy, to nie zauważyłam tego :dry:

dzisiaj znalazłam różne proste ćwiczenia w necie, na brzuch i pośladki oraz zgrabną sylwetkę. Kurcze, teraz muszę tylko ograniczyć te moje ukochane słodycze, a jeść więcej owoców ...:baffled:

reklama
Do góry