reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Monia Ines...to Wy takie drobniutkie kobietki jesteście :tak:...44-48 kg to jak mały kurczaczek :-D
Teraz to jestem taki dobrze upasiony kurczaczek!!! :-D:-D:-D:-D Hihihi ale JUZ NIEDŁUGO! Tłuszczykowi mówie stanowcze NIE!:-D:-D:-D:-D Ja tam za miesiac zamierzam byc znow laska i wazyc 50 kg ;-)

Teraz wlasnie jem pyyyyszny obiadek :-) Warzywka duszone - oczywiscie bez tłuszczu z pikantnymi przyprawami. Pyyyyyyyycha!!! :-) Wcale nie jest przykre to odchudzanie ;-)

reklama
jak ja bym wazyla 45, to chyba bym sie zlamala na pol :tak::-D:-D no ale ma sie te 178 cm wzrostu ...

u mnie waga dokladnie taka sama jak przed ciaza czyli 65 kg. brzuch jest ok, piersi tez (pewnie dlatego ze male ;-)). najgorszy jest cellulit na udach i posladkach :wściekła/y: ale na to to tylko cwiczenia pomagaja, a ja wieczorami nie mam sily juz cwiczyc :-(

trzymam kciuki za wszystkie odchudzajace sie!!!

Chudzinki !!!!!!!!!!tylko ludzi stresujecie to ja już się w życiu nie przyznam ile ważę bo się ze wstydu spalę:zawstydzona/y::-p:no::angry:

Loja ja się palę ogniem straszliwym ze wstydu i wsciekłości na moje "krągłości" (czyt. fecisko)
mam strasznego szmergla na punkcie mojej wagi a szczególnie rozmiaru przez całą moją młodość ważyłam 47 kg aż do skończenia 23 lat potem waga skoczyła na 52 i było oki potem spadła na 43 (szkielet ale na tle nerwowym 10 kg w 3 dni) i potem to się zaczęło 55 i nie chciała spaść no a wciązy to przesadziłam na całego z żarciem bo jedzeniem tego nazwać.
podtrzymujmy się dziewczyny na duchu bo w gromadzie łatwiej

Ja waze jeszcze 53kg (przy 165cm wzrostu), ale pewnie juz niedlugo, bo ostatnio mam apetyt ze szok:szok:. Szczegolnie mam ochote na slodycze- moge je jesc w hurtowych ilosciach:no::wściekła/y:. Juz mi sie robi bebenek:baffled:

3 dni i mam -1kg ;-) oby tak dalej to za 24 dni waga bedzie taka jaka chce zeby byla ;-) :happy2::-p:tak:

Przepraszam ze tak wciaz pisze co i jak ale to mnie CHOLERNIE MOTYWUJE!!! :-D

Kurczę twarde babki jesteście - tylko tak dalej - chyle czoła Ines!!!

U mnie waga przedciążowa i mieszczę sie we wszytsko tylko troszkę brzuszek większy i cycki w ciąży mocno urosły i teraz jakieś sflaczałe sie zrobiły - może na nie jest jakieś "lekarstwo"??

reklama
Do góry