reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

Milkshake - moje kolana też zdecydowanie mówią "dość.." , o kręgosłupie już nie wspomnę:zawstydzona/y:
Od poniedziałku jestem na diecie i mam nadzieje, że tym razem w końcu mi się uda, bo to już 5 albo 6 próba po porodzie:-(

reklama
Juz wiem skad u mnie ten wilczy apetyt- zaczelam stosowac plastry Evra (antykoncepcyjne) i to przez nie mam te napady glodu:wściekła/y:. W ciagu miesiaca przytylam 2 kg!:wściekła/y:

Mialy byc takie nowoczesne i nieszkodliwe a kiedy przeczytalam w ulotce "mozliwe dzialania uboczne" to :szok:.
Ale to chyba nie ten watek...;-)

Ja tam widzę po suwaczku że Ines nie skapitulowała...wręcz przeciwnie...1,8 kg na minus :tak:...no no no...Naszej Ines odchudzanie chyba nie sprawia większych kłopotów ;-)Tak trzymać :-)

Mam -3 kg tylko nie poprawiłam suwaczka, co zaraz uczynię ;-) :-p Niedługo będę jak ta laska na suwaczku :-D

U mnie co prawda te kg. spadaja jakos wolniej niz zaplanowalam:baffled::dry:18 dzien dietki i TYLKO -3 kg :-( no ale spadaja ;-) Basiu gratuluje silnej woli!!! :-)

Policzyłam sobie, ze jesli bede chudła w takim tempie (czyli ok 1 kg na 6 dni) to wymarzona wage osiagne ok 15.09 czyli na imprezke urodzinkowa mojej córci :-D

reklama
Gwiazdeczko ja jem po prostu mniej i zdrowiej... Duuuuuuuuzo warzyw i owocków, jogurciki i soczki pomidorowe (które uwielbiam) na oszukanie głodu ;-) No i instruktorka fitness tam gdzie chodze na cwiczonka powiedziala ze bezwzgledna podstawa dobrej dietki jak chce sie schudnac to 0 pieczywa! Ale totalnie, zadnego, ani Wasa ani jakies ryzowe NIC... No i odkad mi to powiedziala to sie stosuje bo wczesniej Wase jadlam...Mozesz spróbowac nie jesc pieczywka no i duuuzo ruchu :-)

Do góry