reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Wiolcia - o tym nie słyszałam. Mocznik dobrze nawilża i jest w dobrych kremach do stóp, tych wygładzających. Natomiast na rozstępy skuteczne będą na pewno zabiegi profesjonalne. A jeśli chcesz tylko wybielic to polecam peeling kawowy (czyli fusy po kawie z dodatkiem żelu pod prysznic) 2x w tyg. i krem perfecta na rozstępy codziennie. Ja stosowałam przez 3 miesiące i z fioletowo-bordowych zrobiły się jasnoróżowe. To na pewno działanie kremu, bo stosowałam go od stycznia do kwietnia i w tym czasie się zmieniły. Przestałam stosowac i są takie same wciąż (ale mnie to nie przeszkadza).

Dzięki Cristal :* kochana jesteś.

Ja chyba jednak pojadę do endokrynologa, po nawrocie policystycznych jajników waga wogóle mi nie spada w dół :(( Znowu hormony szaleją więc chyba wybiorę się do specjalisty.

Muszę się pochwalić, że zaczęłam wreszcie ćwiczenia 8 minut na brzuch - mam nadzieję, że wytrwam. Będę je robić koło południa, w czasie Frankowej drzemki, bo wieczorem Mąż mnie w ogóle nie mobilizuje...:/

Ja też bym zaczęła ćwiczenia na brzuch ale brak mi moblizacji.
ewa a jakieś konkretne ćwiczenia robisz? Nawet nie wiem jakie robić

reklama
Do góry