Ha-NN-ah wielkie gratulacje, no i strasznie podziwiam Cię za te ćwiczenia. Ja tylko raz wieczorem zrobiłam abs na uda i tyłek chciałam też na brzuch ale już nie dałam rady przez napięcie karku. Choć odkad ja zrezygnowalam z chlebka na rzecz wafli ryżowych (które zresztą strasznie mi zasmakowały), też coraz lepiej i nareszcie mogę wejść w moje spodnie z przed ciąży 36 ale tylko 2 pary takie C&A ich rozmiarówka jest chyba trochę większa, bo inne 36 zatrzymują się na udach.
reklama
T
Tunia85
Gość
Stosowałyście jakieś suplementy diety na odchudzanie, np linea czy coś podobnego?
Czy to działa w ogóle?
W herbatki oczywiście nie wierzę...
Czy to działa w ogóle?
W herbatki oczywiście nie wierzę...
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Tunia - ja tam wole od suplementow dietke i cwiczenia
ja tez wyraznie schudla, ale nie wiem ile, bo nie mam wagi w kazdym razie wszystkie spodnie juz sa ok, spodnice tez
talia mi sie znowu zrobila i po 8 min mam coraz ladniejszy brzuszej i pupe DD
ja tez wyraznie schudla, ale nie wiem ile, bo nie mam wagi w kazdym razie wszystkie spodnie juz sa ok, spodnice tez
talia mi sie znowu zrobila i po 8 min mam coraz ladniejszy brzuszej i pupe DD
Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH
BB fan
ja pije czerwoną herbatkę.
Dzisiaj mija miesiąc ćwiczeń i mam już 63 kg.:-) (3,5 kg mniej ).
Jednak nie odmawiam sobie słodkiego. Z dnia na dzień jest coraz gorzej i podbieram to ptasie mleczko to czekoladę. Od tygodnia jem też normalne obiady, ale nadal bez ziemniaków. Chleba tez nie jem.
Dzisiaj mija miesiąc ćwiczeń i mam już 63 kg.:-) (3,5 kg mniej ).
Jednak nie odmawiam sobie słodkiego. Z dnia na dzień jest coraz gorzej i podbieram to ptasie mleczko to czekoladę. Od tygodnia jem też normalne obiady, ale nadal bez ziemniaków. Chleba tez nie jem.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ewa - dasz rade ja brzuszki robie codziennie, a te na pupe i posladki tak 1-2 razy w tyg jak jestem mega zmeczona to odpuszczam
reklama
mamolka
Fanka BB :)
ewa- tak jak gufi mówi dasz radę! na razie zacznij od tych ćwiczeń które rzeźbią tą partię ciała która cię najbardziej wkurza, potem wrzucisz 1-2 razy w tyg drugie.
Albo rób naprzemiennie - raz abs brzuszki, raz uda i pośladki.
jest jeszcze abs na ramiona ( polecam jednak z puszkami ćwiczyć )
Albo rób naprzemiennie - raz abs brzuszki, raz uda i pośladki.
jest jeszcze abs na ramiona ( polecam jednak z puszkami ćwiczyć )