gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja robie codziennie 8 min na brzuch i 8 min na uda i posladki. na brzuch to pikus, ale te drugie to jak wstaje to mam pot na czole i gwiazdy przed oczami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robie codziennie 8 min na brzuch i 8 min na uda i posladki. na brzuch to pikus, ale te drugie to jak wstaje to mam pot na czole i gwiazdy przed oczami
Hannah zdjęcia na prawdę działają mobilizująco, ale ja chyba się już załamałam, waga mi stanęła jak wryta
na początku też wzięłam się za ćwiczenia ale Ania widząc mnie na podłodze przy ćwiczeniach skutecznie mi je utrudniała - włażąc co chwilę to na moje nogi to na brzuch... a wieczorem przy mężu to jakoś nie lubię ćwiczyć
ale swoją drogą chociaż zazdroszczę ci zawzięcia, to gratuluję postępów
hannah niewiarygodne efekty
mamolka gufi jakie to ćwiczenia dokładnie? to jakas płytka? skąd macie?