reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
ja to już trzecią obskakuję.
Ale słuchajcie jest nadzieja - takie malutkie światełko w tunelu. Cały czas się ograniczam, nie jem kolacji, nie jem słodkiego (za wyjątkiem wafelków z Biedronki - ale to się nie liczy) i nic - naprawdę, od początku może z kilo mi zeszło. I tydzien temu dostałam @ taką normalną jak zawsze, poprzednie były inne bardzo obfite nieregularne i w ogóle dziwne, a ta taka jak przez całe życie. Lekarz mnie uświadomił że to oznacza że wyrównała się po ciąży gospodarka hormonalna. I normalnie zaczęłam chudnąć - w ciągu tygodnia spadł mi kilogram mimo że jem tak jak ostatnie 3 miesiace - jestem w siódmym niebie - jeszcze tylko 7 mi zostało do zrzucenia ;)

Mi zostało już tylko 0,5 kg do wagi sprzed ciąży:-):tak: Ważę 64 kg, ale jeszcze pociągnę te 2 kg w dół do 62 kg, potem już nieładnie wyglądam. Przy moim wzroście 170 cm BMI będzie w sam raz.

reklama
ja też nie mam @ i nie karmię, to pewnie przez te łyżeczkowania, lekarka kazała mi czekać nawet do 3 miesięcy po drugim zabiegu

Do góry