reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Bodzinka super wyglądasz :)

Kurcze a ja wagi nie mam i nie wiem ile ważę,a ciekawa jestem ile mi spadło kilosków :)

hehe, stopa po ciązy rośnie?? bzdura jakaś!! moga nogi spuchnąc, ale żeby stopa rosła... buahahaaa.... chyba że sie ma naście lat, wtedy może, ale i tak nic wspólnego z ciążą to nie ma

ja mam rozmiar 40, ale przy 1,73m wzrostu nie przeszkadza mi to

Co tam wasze stopy w porównaniu z moją brodą:////
od porodu sobie poradzić nie mogę, wypryski mi się jakieś pojawiły i nie chcą zniknąć;( na brodzie to ponoć mają związek z hormonami, ale u mnie już chyba z tymi hormonami w miarę ok to czemu te syfy zostały? nigdy nie miałam pryszczy - to zaczęłam "dojrzewać" - po porodzie.......

Ewwe ja niestety nie pomogę bo nie miałam takiego problemu, mam nadzieję że szybko zniknie bo to musi być uciążliwe dla ciebie.

U mnie w końcu coś drgnęło -1kg ale kosztowało mnie to wieeeele pracy:baffled: Prawie nic nie jadłam, dużo ruchu i tylko 1 kg:wściekła/y: Jeszcze 9kg do wagi z przed ciąży... i chociaż z 5 kg do idealnej wagi:dry:

ewwe to pozyczaj od dizecka sudocrem i sobie smaruj nim syfy- a jak nie pomoze to pewnie do kosmetyczki na czyszczenie
mi od ostatniego wazenia waga spadla o 0,6 a wazylam sie 3 tygodnie temu...:( jak nie odstawie chleba i slodyczy calkiem to kiepsko widze to odchudzanie...

reklama
U mnie w końcu coś drgnęło -1kg ale kosztowało mnie to wieeeele pracy:baffled: Prawie nic nie jadłam, dużo ruchu i tylko 1 kg:wściekła/y: Jeszcze 9kg do wagi z przed ciąży... i chociaż z 5 kg do idealnej wagi:dry:

Ty, Wiolcia a Ty chcesz karmic piersia czy wolisz przejsc na sztuczne??? Prawie nic nie jesc karmiac piersia? Dla 1 kg, kobito weź no sie ogarnij ;-) Odstaw slodycze, tuczace owoce (banany, winogrona nie wiem co tam jeszcze jesz), przejdz na pieczywo wasa np. nie slodz herbatki, pij tylko wode, zostaw soki, pomału zejdzie ale nie glodz sie na Boga!

Do góry