reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Masakra! Jak można takie budynki budować. Pomijam już problem z wózkami dziecięcymi, ale co mają zrobić osoby niepełnosprawne, czy starsze?
U nas jest blok 3-pietrowy i winda od piwnicy aż moje 3 piętro. No i wózkownia. Ale to nowy budynek, to może i zasady budowania się troszkę polepszyły.
w paryzu wiele kamiennic ma zamontowane windy, a wiele jeszcze nie... no i moja nie ma:(
za to u rodziców (kamiennica międzywojenna) zrobili generalny remont i jest winda od piwnicy do poddasza i tarasu. Winde uruchomili, jak Wiki przestała w wózku jeździć, a wczesniej na 3 pietro wnosiłam. Jednak schody szerokie i z półpiętrami, więc nie było problemu.

Jejku kiecki sprzed ciazy mi z brzucha i z tyłeczka lecą. Jupi je chyba powoli zaczynam wygladac jak człowieczyca a nie słonica. Moze wróce do moich 70 ???
lol!! i ten zalotny usmiech, mały obcasik.. gdzie się wybierasz?

reklama
Bodzinka - ale z Ciebie elegantka. Ja przez całą ciążę w sukienkach biegałam, a teraz z rozkoszą wróciłam do dżinsów, a Ty szpileczki, tunkia - ale ładna mama!

melduje tylko że żyje po drugim łyżeczkowaniu

czekam na efekty, krwawienie jest ale nie wielkie, nie boli nic tym razem, szwy ściągnięte ale nie wszystkie jeszcze, dwa antybiotyki biorę jednocześnie no i jakoś się trzymam, nawet na spacer dzisiaj wyszłam z moją dwójką ;-)

mam nadzieję że już będzie dobrze i że nie wrócę już do szpitala

pozdrawiam

Kbetina oby tym razem im wyszło.
Ach dzięki, ja sie nie wybierałam nigdzie chciałam się Małżonowi pokazać. Hi hi hi.W pasie ściagajacym.
A buty się zmiejszyły w nosku, albo ja miałm nogi spuchniete. Buuuu

Kbetina oby tym razem im wyszło.
Ach dzięki, ja sie nie wybierałam nigdzie chciałam się Małżonowi pokazać. Hi hi hi.W pasie ściagajacym.
A buty się zmiejszyły w nosku, albo ja miałm nogi spuchniete. Buuuu

Bodzinka - widziałam program o wiązy ostatnio i w tym programie mówili że stopa w ciąży rośnie i po ciąży okazuje się że kobieta ma stopę o numer większą jak przed ciążą ;-)

reklama
Bodzinka - widziałam program o wiązy ostatnio i w tym programie mówili że stopa w ciąży rośnie i po ciąży okazuje się że kobieta ma stopę o numer większą jak przed ciążą ;-)

mi na szczescie nie urosła ale mojej kolezance tak:) wiec potweirdzam ze moze stopa rosnąc
Boze nie straszcie:szok::szok::szok: Ja mialam caly czas 39..To dobrze, ze mi po Lolu nie urosla...Jejku 40 koszmar jakis Buuuuuuuuuuuuuuu.
To ja wole miec wielki i obwisly brzuch...........

Do góry