reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

U mnie też apetyt na słodkie. Dzisiaj pożarłam taką porcję szarlotki (tej z kaszy manny - mniam), że myślałam, że pęknę. A teraz marzą mi się ciasteczka kruche z czekoladą. Muszę upiec, ale postanowiłam sobie, że do przyszłego tygodnia poczekam.

reklama
Ide dziś na zakupki. cos ladnego trzeba kupic i troszke się musze wziąśc za siebie bo się zapuściłam...

Ja byłam w zeszłą niedzielę w galerii i kupiłam sobie spodenki na chrzciny i i białą bluzkę ( z tym miałam niezły kłopot - piersi w rozmiarach arbuza), co było dobre w talii to w biuście z 10 cm brakowało...co dobre w biuście, to pomieściłoby mój brzuch ciążowy...proporcje mam lekko zachwiane jak widać...

Dzisiaj stanęłam na wadze. Była 4 z przodu, więc przymierzyłam dżinsy i... dopięłam!!! Są oczywiście jeszcze ciaśniejsze niż przed ciążą, ale mogę nosić.
Gorzej z bluzkami i sukienkami, bo te się w biuście nie dopinają i nieprędko będą :-(

ja sobie wlasnie kupilam i mialam sie w co dzisiaj po chrzcinach przebrac... fajnie bo nawet musialam pasek załozyc bo takie luzne byly... akurat posłuża kilka miesięcy a potem mam nadzieje kupie juz mniejsze...
jejku cwietka mi sie 6 marzy na poczatku a ty piszesz o 4..... popadne w depresje przez Was....:(

Spotkałam wczoraj koleżankę, która rodziła rok temu w styczniu i wyglądała REWELACYJNIE! była chudsza i piękniejsza niż przed ciąża! ALE jak się okazało karmi do tej pory i cały czas jadła - rosół, gotowane mięso i gotowana marchewkę :eek: cóż więc się już nie dziwię że tak dużo chudła... ale powiem wam, że nutka zazdrości się pojawiła jak tak na nia patrzyłam :zawstydzona/y: Ja wielka baba a tu taka laska...

Wiolcia ja tam nie chce byc taka laska tylko normalnie jesc.
Spodni nie kupiłam bo z mojego rozmiaru biodrówki tylko.zostaja mi leginsy. Poza tym m ma racje nie dam mase kasy za jensy, które nie wiadomo ile ponosze..Wyczaiłam cud bluzke i co??? Biust nie wlazł. Ae kupiłm leginsy, dwie bluzie i sweterek. Adzis o targ zachacze z leginsami. I dopiełam sie w ulubiona kurte, Jensy od biedy mam, eleganckie sztruksowe spodnie, pare spódniczek wiec przezyje.

reklama
wczoraj byly nieprzewidziane zakupy, pochwale sie plaszczykiem na wiosne:)
no i weszlam wczoraj w spodnie kolejne - tylko w 36 jeszcze nie wchodze.

Załączniki

• styczeń 2011 044.jpg
    styczeń 2011 044.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 45
Do góry