reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

na wagę nei narzekam, ale dokładnie nei wiem ile waże, bo ważyłam się tylko jak byłam z Adasiem u pediatry 13 grudnia - wtedy było jeszcze 5 kg do zrzucenia. Nie wiem ile teraz, ale mnie to nie obchodzi, bo wyglądam ok, tylko...
wczoraj znalazłam rozstęp na brzuchu!!!!!!! fuck!!!! możliwe, że się teraz pojawił?? nie miałam go w ciązy - nawet mężowi pokazałam, bo juz zwątpiłam, czy to naczynko, czy rozstęp...
możliwe, że zniknie?

reklama
niestety to bardzo prawdopodobne, że wyskoczył ci rozstęp. Szybko zleciałaś z wagi i skóra sobie z tym nie poradziła. Ciesz się, że tylko jeden ja mam całe ciało w rozstępach :tak:Zniknąć nie zniknie ale zjaśnieje i będzie mało widoczny ;-) a czerwony jest czy fioletowy??

Hehehe z doświadczenia powiem ci, że czerwone sa najgorsze :tak: Fioletowe są płytkie i szybciej jaśnieją. Potem nie będzie go nawet widać więc śpij spokojnie ;-) A swoją drogą możesz smarować brzuch jakimś ujędrniającym balsamem żeby już nic nie wyskoczyło ;-)

antylopka jak ja ci zazdroszcze jednego rozstepa!!!!1 :O makabra !!! widzialabys u mnie caly brzuch doslownie calutki jakbym wkleila zdjecie to chyba byscie nie uwierzyly :/ no i do tego rece tzn od pachy do lokcia pod spodem mam male rozstepiki a przytylam w ciazy tylko 6kg i juz w polowie ciazy sie pojawily :/ no ale co ja poradze...

wczoraj sie wazylam i waze 75 i pol :D czyli jeszcze 10 kg ... hmmm

a co do tych pasow to bardziej krągłym dziewczynom polecam ten pas z bodami razem bo nie zsuwa sie i nie podwija tylko trzyma i z dolu i z gory ja kupilam niedawno jeszcze bez body zwykly i szlak mnie trafia bo siagle sie podwila i roluje od dolu. a kosztowal 40 zl a za ten z bodami dalam ok 60 na allegro i jest ekstra bo sie trzyma jak nie wiem :)

No ja tez zazdroszcze jednego rozstepu - ja mam caly brzuch urozmaicony w BARDZO WIDOCZNE rozstepy :-(

Missiiss a daj linka jaki kupilas tego z body - bo ja wlasnie sobie jakiegos szukam, i w sumie czailam sie na mamolkowy :-)

No też właśnie chciałam prosić o linka.
Ja na szczęście rozstępu żadnego nie dostałam, tylko mam stare na tylku:-) ale brzuch mi oszczędzono. Tylko, że ja przytylam 20 kg i zostało mi 10 do zrzucenia. Jak ja bym znów chciała ważyć 53 kg.

joamar - ja mam identycznie. zero roztepow. przytylam 19 kg i przy wypisie spadlo mi 7 kg. teraz pewnie znowu mam mniej, bo widze po ciuchach. wazyc sie bede dopiero u gina pod koniec stycznia.

reklama
Do góry