reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja nie karmię 3 tyg. i nie mam jeszcze @,mam się martwić?
kasiarem1
Fanka BB :)
jest nadziejaRenczysia - ja nie karmię 3,5 miesiąca i też jeszcze @ nie dostałam Lekarz miesiące temu mówił, że spoko. I żebym przyszła w połowei czerwca.
Antylopka
Potrojna mamuska
a ja karmie i nie mam mi z tym dobrze
ja też karmie i jeszcze nie mam, ale jakoś już wolałabym dostać...
Ja nie karmię 3 tyg. i nie mam jeszcze @,mam się martwić?
Owulacja pewnie przyjdzie albo przyszła dopiero po skończeniu karmienia, jeśli nie miałaś wcześniej miesiączki. A po owulacji do miesiączki trzeba czekać 10-16 dni. Więc masz jeszcze czas
Ja miałam póki co 2 miesiączki, a teraz zbliża się trzecia owulacja...
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mi tez )))
eh to ja chyba za wszystkie was wykrwawiłam się co tu gadać prawie 2 miesiące trwający okres to nie jest "powrót do formy" raczej odwrotnie - osłabienie się na maxa, i to mimo karmienia... w tym tygodniu ma przyjść wynik badania histopatologicznego, z jednej strony chcę by niczego nie wykryli, ale z drugiej chcę by zdiagnozowali dlaczego tak długo to trwa... nie mówię, zabieg oczyszczania macicy wykonał swe zadanie - docelowo zmniejszyło się, ale nie ustało zupełnie. i skąd ciekawe ja mam wiedzieć iludniowy mam miec następny okres i kiedy go oczekiwać i w ogóle kiedy i czy mam mieć owulację, jak tylko ze szpitala przyślą mi wynik - od razu lecę do gina niech mi teraz wszystko wytłumaczy...
reklama