reklama
pszczylaszczka
Fanka BB :)
na kaminskiego. Mi lekarka powiedzial,ze jak bedzie zamnknieta blizna ( w sensie zadnych strupkow itp) to mozna- im wczesniej tym lepiej.
Wyglada ladnie- kreska sama jest.
Moja kolezanka , ktora ma do czynienia z operacjami( no plastycznymi) poradzila,zeby 2-3 tyg po cc smarowac oliwką i masowac, aby te zgrubienia zeszły - bo do niej potem sie zgłaszają na poprawki ..
Wyglada ladnie- kreska sama jest.
Moja kolezanka , ktora ma do czynienia z operacjami( no plastycznymi) poradzila,zeby 2-3 tyg po cc smarowac oliwką i masowac, aby te zgrubienia zeszły - bo do niej potem sie zgłaszają na poprawki ..
margerrita
a co robicie z rostepami, mozna je jakas mascia etc, bo wygladaja u mnie strasznie i chcialabym juz zaczac z nimi walczyc
pszczylaszczka
ja to w ogole mam teraz apteke
po kapieli
- krem na brzuch mustella- bez blizny
- masc na blizne
- balsam ujedrniajacy na tylek i uda
- krem zapobiegajacy rozstepom na biust
-....zwykly balsam
Masakra, ale jak teraz nie zadbam, to moze byc juz gorzej i drożej
po kapieli
- krem na brzuch mustella- bez blizny
- masc na blizne
- balsam ujedrniajacy na tylek i uda
- krem zapobiegajacy rozstepom na biust
-....zwykly balsam
Masakra, ale jak teraz nie zadbam, to moze byc juz gorzej i drożej
Aniolek2310
Pszczylaszczka - a co stosujesz na piersi??Ja bym chciała już o nie zadbać ale w aptece pow. że skoro karmie piersią to niestety - maści odpadają - bo trzeba by było je zmywać przed karmieniem.
Mi to wogóle dziwnie tą blizne zrobili - z prawej strony ładnie zszyli a z lewej nałożyli tak jakby skóre na skóre i jest jedna wielka wypukłość - powiedzieli że tak ma być - a wygląda paskudnie .
Mi to wogóle dziwnie tą blizne zrobili - z prawej strony ładnie zszyli a z lewej nałożyli tak jakby skóre na skóre i jest jedna wielka wypukłość - powiedzieli że tak ma być - a wygląda paskudnie .
pszczylaszczka
ja pharmacersis na rozstepy-m brodawki nie smaruje, ale widzialam kilka kremow- chyba tez nivea ,ze mozna uzywac w czasie karmi9enia.
Mi sie wydaje ze dla piersi to teraz najwieksze wyzwanie...
Ja to sie boje troche cwiczyc z tym brzuchem..(
Mi sie wydaje ze dla piersi to teraz najwieksze wyzwanie...
Ja to sie boje troche cwiczyc z tym brzuchem..(
Polecam strone Ranking najlepszych kosmetyków do usuwania rozstępów - krem na rozstępy, rozstępy po ciąży, krem przeciw rozstępom, rozstępy w ciąży, na rozstepu, na rozstępy, usuwanie rozstępów, usuwanie rozstepow, Revitol Stretch Mark, rozstępy, kre jest tam tez kilka sposobow domowych. Najlepsze kosmetyki i takie tam.a co robicie z rostepami, mozna je jakas mascia etc, bo wygladaja u mnie strasznie i chcialabym juz zaczac z nimi walczyc
ja mam zgrubienie-taki walek- nad blizna na calej jej dlugosci-ale z dnia na dzien mniejsze, wiec dopoki nie zniknie nie bede niczym smarowac,moze za porada kolezanki przylaszczki,zaczne tylko rozmasowywac, zreszta strupki tez jeszcze mam
a z ciekawosci-ile cm ma wasza blizna? ja musze zmierzyc, ale wydaje mi sie bardzo dluga, myslalam ze bedzie krotsza, no ale jest niziutko, dokladnie w tej faldzie nad wzgorkiem lonowym, wiec bikini ubiore))
a z ciekawosci-ile cm ma wasza blizna? ja musze zmierzyc, ale wydaje mi sie bardzo dluga, myslalam ze bedzie krotsza, no ale jest niziutko, dokladnie w tej faldzie nad wzgorkiem lonowym, wiec bikini ubiore))
reklama
Aniolek2310
A jak u was z depilacją na bliźnie??Ja się boję ruszać okolic??