reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

cw1.jpgcw2.jpgcw3.jpgcw4.jpg

ja znalazlam takie cus z wrzesniowego ubieglorocznego mama to ja to wklejam

reklama
przepraszam kochane ale małż wczorJ NAWET na chwilę nie usiadł przy kompie bo musiał załatwiać jedną pierdołę;/ dzisiaj mu nie odpuszczę; a sama tego nie zrobię bo maszynę trzeba przytargać z drugiego pokoju...

Bardzo fajne ćwiczenia, wykonywałam bardzo podobne. Generalnie fajnie jest wziąć się od razu do ćwiczeń. nawet jeśli początki bywają trudne i niektóre rzeczy robi się ze łzami w oczach to jednak satysfakcja jest niesamowita, szczególnie jeśli zaczyna się widzieć pierwsze efekty. Absolutnie bezcenne

Dziękuje dziewczyny za przykłady ćwiczeń :)

Dziewczyny które miały CC czy wam zostawili jakieś szwy??Czy macie dziwne bolące wypukłości na ranie??
Mi wyjęli szwy, ale na 2 dni po wyjęciu musiałam znowu jechać bo mi wszystkiego nie wyjęli :( - już skóra zarastała to jak mi to wyciągnęli to bolało jak nie wiem, no i jak zaczęła mi schodzić opuchlizna zauważyłam że mam taką dziwną wypukłość i jak jej dotykam to mnie boli :( - teraz to juz boli jak chodzę, jak się zginam!! w dotyku jakby drut !! - więc jestem trochę załamana!!-a boje się iść z tym do szpitala bo boje się że mi na żywca będą wyciągać bez znieczulenia - a to wszystko już zarosło.

reklama
ja mialam szyte od wewnatrz, na zewnatrz tylko petelka byla na koncu. W czaie sciagania pani wyciagnela 1 nitke po prostu.
JAk smaruje blizne ( masc na blizny Contratubex) to czuje takie stwardnienia w niektorych miejscach, ale ja juz nie ma dolrgliwosci- najwyzej jak duzo nosze, to jakby ciagnie wieczorem. Lepiej chyba isc sprawdzic, bo po jak cos jest to i tak beda musieli wyciagnac- a po co ma się babrac

Do góry