reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy :)

Mikimauro xenna mi juz nie potrzebna na szczscie:-p:-D

Pauletta pieczesz chlebek?

mi wlasnie pizza w piekarniku dochodzi...

reklama
Hejka
Jeśli chodzi o diety to oglądałam wczoraj film super size me , koleś jest na diecie Mc Donald przez miesiąc , i efekty są tego bardzo złe- polecam!!:)

ewelcia nooo na mnie na szczescie dzialajá otreby:-D:rofl2:a najbardziej te pszenne:rofl2:
i jak tam pizza wyszla???
ja dzis tylko nalesniki , za to jutro bede gotowac rosolek na zoládkach- tylko ze jutro mam same bialka wiec warzyw nie moge jesc i mam dylemat z czym te zoladki skosumowac.:baffled:
P1050209_zmniejszacz-pl_834464.jpg

Kasiuleczka nalesniki wygladaja przepysznie:)
Pizza wyszla pyyyyszna...M mi kawalek zjadl,a Szymko siedzial kolo mnie i wcinal ze mna:)caly czas pokazywal ze jest pyszna i mowil mnim,mnim:-D
Jak zobaczysz ze wyciagam pizze to zaczal wolac kan,kan,kan(cola):-Dwidzial nie raz jak m jadl pizze i popijal cola;-):-D

ja jutro chyba leniwe zrobie...a moze nalesniki???

Pauletta ja kiedys ogladalam jakis program w ktorym koles jald przez jakis czas tylko rzeczy z McDonald i strasznie tyl...wiec moze Kamcia to samo ogladala:)

Jak tam chlebek>?>????

Pauletta no właśnie żadna dieta hah można sie zniechęcić do żarcia z Maca i ogólnie fastfoodów. Obejrzyj sobie:)

Kamcia mnie nawet praca w McDonaldzie nie zniechęciła do jedzenia tam :sorry2::-D:-D:-D
ewelcia chlebka niet :no: nie miałam czasu a później jak mnie kryzys naszedł i myślałam że w sklepie pochłonę półki ze słodkim to zrobiłam kuleczki czekoladowe z otrębów no i ptasie mleczko się chłodzi i galaretka truskawkowo-waniliowa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dziś na obiad zrazy drobiowe i sałatka surimi ;-) a na kolacyjkę maklera wędzona :tak: a na śniadanie roladki ....wiecie że ja nie przełknę śniadania jeżeli nie popijam wszystkiego colą:confused::dry: no nie przejdzie skubane przez gardło :sorry2::sorry2::sorry2:
A jutro chyba naleśniki sobie trzasnę :-)

A ja dzis nutella sie objadlam,calej nie dalam rady,wiec zrobilam z reszty trufelki,beda na jutro do kawki:-)

Pauletta widze ze Ty niezly lasuch na slodycze jestes:)
ja nie mam z tym problemow...jak juz zaczynam dietke to koniec ze slodyczami i tyle.

Co do popijania to ja sniadanie to popijam zielona herbata...zreszta ze 3 kubki wypijam dziennie,do tego ze 2 lub 3kawy i woda!!!

Kupilam wczporaj zielona herbate z malina...nawet niezla!

Raz jak zrobilysmy z kolezanka popijawke to pilysmy wodke z cola diet:-D:-D:-Dbo ja bylam na Dukanie i ona tez...do tego przegryzalysmy peiczonym kurczakiem i sernikiem-dietetycznym:-D

reklama
Do góry